Játékossors: hosszabbított, majd maszturbáláson kapták…

K. D.K. D.
Vágólapra másolva!
2020.05.06. 19:13
Farid el-Melal finoman szólva tartalmas napon van túl, a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Angers játékosa ugyanis a minap meghosszabbította szerződését együttesével, majd még aznap délután a rendőrségen kötött ki…

Az AFP hírügynökség beszámolója szerint Farid el-Melal hétfőn délelőtt látogatott el csapata főhadiszállására, ahol aláírta új szerződését, amely 2023-ig köti az Angers-hez.

Ezt megünnepelve pedig hazament, majd a szomszédok és a rendőrség beszámolója szerint a háza előtt, az utcán magához nyúlt…

Az ügyvédje állítja, az algériai futballista nem volt agresszív, és nem zaklatott senkit, igaz, arra nem sikerült választ adni, hogy akkor miért nem tudott bemenni a házába Farid el-Melal.

Farid el-Melal magával ünnepelte meg, hogy aláírt az új szerződését… (Fotó: AFP)
Farid el-Melal magával ünnepelte meg, hogy aláírt az új szerződését… (Fotó: AFP)

A dolgokat nehezíti, hogy ez már nem az első rendőrségi ügye a támadónak, nemrég ugyanis szintén nyilvános maszturbálás miatt kellett magyarázkodnia – tegyük hozzá, ott a szemtanú végül nem volt biztos abban, hogy őt látta.

Az Angers csak annyit reagált a hírre, hogy egyelőre kivárnak, de nagy valószínűséggel a hosszabbításból így nem lesz semmi.

A futballista a 2019–2020-as idényben egyébként sérülés miatt csupán tizenegy tétmeccsen lépett pályára, ezeken öt gólt szerzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik