B. D. K. 2021.10.22 10:07 Frissítve: 2021.10.22 10:15

Játékossors: a Real Madrid korábbi játékosa multimilliomos lett a pókerből

Az Everton, a Celtic és a Real Madrid korábbi dán válogatott középpályása, Thomas Gravesen a Las Vegasban eltöltött évei alatt nagy tétben játszott a pókerasztaloknál – írta meg a Sportbible a The Daily Starra hivatkozva.

Gravesen a labdarúgás egyik érdekes figurája (Fotó: Getty Images)

 

Thomas Gravesen, a dán labdarúgás egyik emblematikus alakja még 2009-ben vonult vissza. A középső középpályás a Vejlében kezdte karrierjét, onnan a Hamburgba igazolt, majd öt idényt töltött az Evertonnál, ahol a közönség egyik nagy kedvence lett.

A liverpooli „kékek” után 2.5 millió fontért a Real Madridhoz került, majd a Celticnél és ismét az Evertonnál játszott.

Karrierje során 66 alkalommal szerepelt a dán válogatottban, melynek színeiben két Európa-bajnokságon és egy világbajnokságon is pályára lépett.

Gravesen, aki a pályán finoman szólva sem az erőtlen belépőiről volt híres, visszavonulása után új hobbit talált. Az elmúlt években ütötte fel a fejét az a pletyka, hogy a futballt pókerre cserélte, és multimilliomos lett.

A The Daily Star szerint a dán játékos, aki még a Real Madridnál eltöltött időszaka alatt a pornósztár Kira Eggersszel randizgatott, több mint százmillió dollárt nyert pókeren.

Az Everton korábbi középpályása állítólag nyolc évre letelepedett egy luxusházban – Nicolas Cage és André Agassi szomszédságában – Las Vegasban a cseh modell feleségével, Kamila Perssével. A fotósok le is kapták őt, amint egy 500 ezer dollárt érő McLarennel közlekedik.


Az egyik estéről azt beszélik, hogy Gravesen 54 millió dollárt veszített egy „heads-up-partin” (egy az egy elleni), de végül nemcsak visszanyerte a pénzét, hanem profitált is aznap.

„Megerősíthetem, hogy 80 millió dollárt nyert, igaz, ez nem ment neki könnyen – árulta el az egyik pókerjátékos, aki látta a meccsüket. – Ott voltam aznap, amikor valakivel szemben 54 millió dollárt veszített, de azt nem tudom megmondani, hogy ki ellen.”


Korábbi liverpooli csapattársa, James McFadden Gravesenről
„Ő egy kicsit kilógott a sorból. Egy olyan srác volt, akit jobb volt elkerülni. Egyszer behozott tűzijátékot. A gyógytornász szobája az egyik pályánk mellett volt, s a gyógytornászunk volt az egyik legerősebb ember a klubnál. De ő is elkezdett futni a sérült játékosokkal, amikor »Tommy« felbukkant és célba vette őket egy nagy rakétával és lőni kezdett.”
2021.11.29 19:37:01

Minden más foci CSILLAG PÉTER

Helyszíni riport Borsod-Abaúj-Zemplén megye súlyos szegénységben élő, eldugott vidékeiről.

2021.11.29 18:23:32

Minden más foci BACSKAI JÁNOS

Arany fénybe borult az Eiffel-torony, de szó szerint, Lewandowski szomorkodhat, C. Ronaldo csak a hatodik.

2021.11.29 11:54:11

Minden más foci MTI, V. Á.

A harmadik helyen holtversenyben Bruno Fernandes és Thomas Müller végzett.

2021.11.05 16:51:00

Minden más foci TŐKE JÁNOS, VÉGH JÁNOS

Az első félidőben még előnyhöz jutott a topolyai csapat, ám a lazarevaciak a hajrában fordítani tudtak.