Hollandia: a Eunice vihar miatt törlik a bajnokikat

K. T. I.K. T. I.
Vágólapra másolva!
2022.02.18. 18:39
null
Hétvégén messze nem lesz biciklis idő Hollandiában, a stadionok kapui is zárva maradnak a biztonság érdekében (Fotó: AFP)
Nem rendeznek a hétvégén meccseket Hollandiában – határozott a klubokkal egyeztetve a Holland Labdarúgó-szövetség. A KNVB beszámolója szerint az Európa északnyugati részén dúló Eunice vihar miatt nem lehetne garantálni a mérkőzések biztonságos lebonyolítását.

 

 

A holland szövetség döntése értelmében egyetlen osztályban sem rendeznek mérkőzéseket. A forduló pótlására még nincs biztos időpont, a közlemény szerint „olyan hamar rendezik meg a meccseket, ahogyan csak lehetséges”.

A KNVB emlékeztetett, hogy az FC Eindhovent sújtó koronavírus-fertőzések miatt már korábban elhalasztott, ADO Den Haag elleni összecsapást is ugyanúgy kezelik majd, mint a forduló többi meccsét – vagyis az új időpontban a hétvégére eredetileg tervezett összes találkozót lejátsszák majd.

A viharciklon Nagy-Britanniában már komoly károkat okozott, a többi között a londoni O2 Aréna tetőszerkezetében is komoly károk keletkeztek brit lapok beszámolói szerint.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik