K. D. 2021.01.14 14:22 Frissítve: 2021.01.14 14:45

Franciaország: Neymar Twitteren szidta a Marseille játékosát

Neymar, a Paris Saint-Germain brazil klasszisa és Álvaro González, a Marseille spanyol futballistája szerda este újra találkoztak a pályán a Francia Szuperkupában. És most sem bírták ki, hogy ne szóljanak be egymásnak…

 

A páros sztorija még 2020 októberében kezdődött, mikor egy PSG–Marseille bajnokin Neymar azzal vádolta Álvaro Gonzálezt, hogy rasszista. A védő persze mindent tagadott, és végül büntetést sem kapott – viszont egy életre megutálták egymást a brazillal.

Most jött a folytatás, és miután a pályán többször is összebalhéztak, a Twitteren folytatódott a „szájkarate”.

Nem csak a pályán mentek egymásnak… (Fotó: AFP)

„A király! Ugye, Álvaro?” – kezdte a beszólogatást Neymar, mellé pedig természetesen egy fotó is került, amin a gólöröme látható, és amivel persze a Marseille játékosának üzent.


„A szüleim mindig azt mondták, a szemetet ki kell vinni! Csak a Marseille!” – reagált az OM védője, aki egy olyan fotót csatolt, amelyen Neymar fejét fogja. A célzás elég egyértelmű.


„Már el is felejtetted, milyen trófeákat nyerni” – reagált Neymar, amire González egy képet küldött Peléről. „Mindig az igazi király árnyékában leszel!” – írta hozzá.

Az utolsó szó végül Neymaré volt: „Te meg csak miattam lettél híres!”


Erre már nem érkezett válasz a spanyol védőtől…
2021.01.22 20:34:41

Minden más foci N. PÁL JÓZSEF

ALAPVONAL. Akarjuk, nem akarjuk, üdvösnek tartjuk vagy sem e fordulatot, a futballról való beszédnek kisebb része az, ami a pályán megesik, igen nagy hányadát e virtuális tér inspirálja, befolyásolja, alakítja ma már.

2021.01.22 13:11:29

Minden más foci H. D.

Ramón Miérez duplázott, az NK Osijek gond nélkül nyert a Lokomotiva Zagreb otthonában.

2021.01.21 19:25:14

Minden más foci CSILLAG PÉTER

Ha létezik szerelem ember és város között... – exkluzív képgaléria a Maradona-királyság éveiről.