FIFA 19: lesz magyar csapat a játékban?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.21. 10:23
A FIFA videojátékba évről évre egyre több csapat és bajnokság kerül be. Magyar együttesként korábban az Újpest és az MTK Budapest (FIFA '99, utóbbi a FIFA 2000-ben is) szerepelt a felvonultatott együttesek között, most pedig ismét lehet hazai gárda a játékban.

Az már hivatalos, hogy a Lokomotiv Moszkva (orosz), a Szpartak Moszkva (orosz), a CSZKA Moszkva (orosz), a Viktoria Plzen (cseh), a Slavia Praha (cseh), a Sparta Praha (cseh), a Dinamo Kijev (ukrán) és a Dinamo Zagreb (horvát) ott lesz az új FIFA 19-ben!Lokomotiv Moszkva (orosz), a Szpartak Moszkva (orosz), a CSZKA Moszkva (orosz), a Viktoria Plzen (cseh), a Slavia Praha (cseh), a Sparta Praha (cseh), a Dinamo Kijev (ukrán) és a Dinamo Zagreb (horvát) ott lesz az új FIFA 19-ben!

A Sparta Praha kivételével az előbb említett összes csapat szerepel majd a 2018–2019-es szezonban vagy a Bajnokok Ligájában, vagy az Európa-ligában. A Sparta Praha egyébként már a FIFA 18-ban is ott volt.

Az interneten olyan pletykák láttak napvilágot, miszerint az EA valószínűleg az összes olyan klubot be szeretné tenni a játékba, amely európai kupaporondon szerepel.

Mindez azt jelenti, hogy állítólag a Mol Vidi FC is ott lesz a további hat csapat között, azonban hivatalos bejelentés még nem történt. A magyar klub mellett az FK Krasznodar (orosz), a Vorszkla Poltava (ukrán), az FK Baumit Jablonec (cseh), az FK BATE (fehérorosz) és a Crvena zvezda (szerb) kaphat helyet a játékban.

Mint ismert, ha a Vidi túljut a görög AEK Athénon, akkor a BL-be, ha nem, akkor az El-csoportkörbe jut be.

AUGUSZTUS 22., SZERDA
BAJNOKOK LIGÁJA

PLAYOFFKÖR, ELSŐ MÉRKŐZÉSEK
21.00:
MOL VIDI FC (magyar)–AEK Athén (Tv: M4 Sport)

FIFAnáticos on Twitter

Más licencias #FIFA19: FC Krasnodar Vorskla Poltava FK Jablonec Red Star Belgrade Bate Borisov MOL Vidi FC



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik