Fenerbahce: „A légiósok közül Szalai Attila beszél a legjobban törökül”

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2022.03.27. 19:20
null
A magyar válogatott védő sérülése súlyosságáról is beszélt az FB TV-nek (Fotó: AFP)
Mint ismert, a török labdarúgó-bajnokságban (Süper Lig) szereplő Fenerbahce magyar válogatott védője, Szalai Attila egy héttel ezelőtt megsérült a Konyaspor elleni bajnokin, így nem játszhat a mieink márciusi felkészülési mérkőzésein. A 24 éves játékos sérülése súlyosságáról, illetve klubcsapata teljesítményéről is beszélt az FB TV-nek.

 

„A Konyaspor elleni bajnokin kaptam egy rúgást a jobb térdemre, amelynek következtében megrándult a belső szalagom. Hál' istennek nem komoly a sérülésem. Az orvosi stáb szerint két hetet vesz igénybe a kezelésem – a mai a hetedik nap. Jól halad a folyamat, gyorsan gyógyulok” – mondta Szalai Attila, majd hozzátette, nagyon sajnálja, hogy a sérülés miatt nem játszhat a válogatott márciusi felkészülési meccsein (csütörtökön 1–0-ra kikaptak Szerbiától a mieink a Puskás Arénában, ám jövő hét kedden Észak-Írországban javíthatnak).

Szalai örül annak, hogy jobban teljesít a Fener – legutóbbi öt meccséből négyet megnyert, s mindössze két ponttal van lemaradva a második Konyasportól a bajnokságban –, valamint azt is elmondta, hálás a szurkolóknak, amiért támogatják a csapatot.

A magyar válogatott védő arról is beszélt, hogy balszélsőként kezdte pályafutását, valamint szóba került, hogy cseh csapattársa, Filip Novák szerint a légiósok közül Szalai beszél a legjobban törökül.

„Édesapám balhátvéd volt, én pedig balszélsőként kezdtem. Idővel védő lettem.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik