Felkészülés: karriertörténeti gól az aranylabdás fiától – videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.29. 07:42
Timothy Weah megszerezte első gólját az Egyesült Államok labdarúgó-válogatottjában – a 18 éves ígéret közeli lövésével alakult ki a Bolívia elleni kedd hajnali felkészülési mérkőzés 3–0-s végeredménye.

Timothy Weah-nak, a korábbi aranylabdás – jelenleg Libéria államelnökeként hazáját szolgáló – George Weah PSG-ben futballozó 18 éves fiának ez volt a második mérkőzése az amerikai felnőttválogatottban.Timothy Weah-nak, a korábbi aranylabdás – jelenleg Libéria államelnökeként hazáját szolgáló – George Weah PSG-ben futballozó 18 éves fiának ez volt a második mérkőzése az amerikai felnőttválogatottban.

Az amerikaiak Walker Zimmerman (Los Angeles FC) fejesével szerezték meg a vezetést, majd Josh Sargent (Werder Bremen) következett, aki a bolíviai kapus, Carlos Lampe egészen elképesztő könnyelműségét büntette góllal. Nekik is ez volt az első találatuk a felnőttválogatottban.

Mint ismert, az amerikai csapat nem lesz ott a világbajnokságon, a megújulást átmeneti megbízással Dave Sarachan irányítja szövetségi kapitányként.

A GÓLOK

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Egyesült Államok–Bolívia 3–0 (1–0)
Chester
Gólszerző:
Zimmerman (37.), Sargent (52.), T. Weah (59.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik