Felkészülés: 93 ezer néző előtt nyert a Barca; Depay gólt lőtt az MU-ban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.22. 06:58
null
Suárez és Gerrard a mérkőzés előtt (Fotó: Twitter)
A Nemzetközi Bajnokok Kupájában éjszaka több sztárcsapat is pályára lépett. A Paris Saint-Germain 4–2-re legyőzte a Fiorentinát, a Barcelona több mint 93 ezer néző előtt felülmúlta a Los Angeles Galaxyt, a Manchester United pedig az új szerzemény, Memphis Depay góljának is köszönhetően nyert a San Jose Earthquakes ellen.

BARCELONA–LOS ANGELES GALAXY

Liverpool-szurkolók számára fájó jelenettel indult a találkozó, amelyet 93 226 néző tekintett meg Steven Gerrard és Luis Suárez is kifutott a gyepre, hogy csapataik megküzdjenek egymással, pedig nem is olyan régen még a „vörösök” sikereiért küzdöttek együtt.

Éppen utóbbi szerezte meg a mérkőzés első találatát, a 45. percben ballal, félfordulatból lőtt a kapuba. A második félidőben megduplázta előnyét a Barca, Sergi Roberto talált be az 56. percben. A végeredményt Tommy Meyer állította be a 91. percben.

BARCELONA–LOS ANGELES GALAXY 2–1 (1–0)
BARCELONA:
Masip (J. Suárez, 70.) D. Pereira, Bartra (Piqué, a szünetben), Mathieu (Vermaelen, a szünetben), Adriano (J. Alba, a szünetben) – S. Roberto (Gumbau, 61.), Busquets (S. Samper, a szünetben), Rakitic (Iniesta, a szünetben) – Pedro (S. Ramírez, a szünetben), L. Suárez (Munir, a szünetben), Rafinha (Halilovic, 70.)
G: Suárez (45.), S. Roberto (56.), ill. Meyer (91.)

Összefoglaló

PSG–FIORENTINA

Blaise Matuidi és Jean-Kevin Augustin révén már az első félidőben kétgólos előnybe kerültek a párizsiak. A második játékrész közepén Joaquín szépített, a 69. percben azonban Zlatan Ibrahimovic betalált.

Hat perccel később Augustin ismét eredményes volt, a 4–2-es végeredményt pedig Giuseppe Rossi állította be. A PSG-nél bemutatkozott a Tottenhamtől szerződtetett Benjamin Stambouli.

NEMZETKÖZI BAJNOKOK KUPÁJA
PSG–FIORENTINA 4–2 (2–0)
PSG:
Trapp (Sirigu, 65.) – Van der Wiel (Sabaly 65.), Aurier, Kimpembe, Maxwell (Digne, 76.) – Ongenda, Rabiot, Matuidi (Stambouli, 65.) – Augustin, Ibrahimovic (Bahebeck, 70.), Lucas
Gólszerző: Matuidi (35.), Augustin (41., 75.), Ibrahimovic (69.), ill. Joaquín (60.), Rossi (79.)

Összefoglaló

MANCHESTER UNITED–SAN JOSE EARTHQUAKES

A 32. percben szerezte meg a vezetést a Manchester United, Ashley Young passzát követően Juan Mata egy csel után a bal alsó sarokba lőtt. Még a szünet előtt kétgólos lett az MU-előny, egy védelmi hiba után Memphis Depay értékesítette higgadtan a ziccert .

A szünet előtt Fatai Alashe révén szépített a San Jose, a 61. percben pedig Andreas Pereira fejesével alakult ki a 3–1-es végeredmény.

MANCHESTER UNITED–SAN JOSE EARTHQUAKES 3–1 (2–1)
MANCHESTER UNITED: Johnstone – Darmian, Jones, Blind, Shaw – Carrick, Schneiderlin – Mata, Depay, Young – Rooney
MU 2. félidő: Johnstone – McNair, Smalling, Evans, Blackett – Schweinsteiger, Herrera – A. Pereira, Lingard, Januzaj – Wilson
G: Mata (32.), Depay (37.), A. Pereira (61.), ill. Alashe (42.)

A mérkőzés összefoglalója

Depay gólja

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik