nemzetisport.hu 2015.04.09 16:15

Eb 2016: a kapust megdobták fáklyával, meghívták hát nyaralni

Az orosz labdarúgó-válogatott kapusa, Igor Akinfejev meghívást kapott Montenegróba, hogy családjával együtt eltöltsön tizenöt napot az ulcinji Olimpik Hotelben, méghozzá teljesen ingyen – írja a magyarszo.com. És hogy miért a váratlan ajánlat? Egyszerű, mert a drukkerek fejbe dobták egy fáklyával a kapust…

 

A CSZKA Moszkva kapusát a Montenegró–Oroszország Eb-selejtező első percében dobták fejbe a lelátóról egy fáklyával. Ő kisebb agyrázkódást és égési sérüléseket szenvedett, a mérkőzést pedig megszakították, majd folytatták, ám csapattársát is eltalálták egy pénzérmével a 66. percben, ezért a találkozót végleg lefújta a játékvezető.

Ezt követően jött a meghívó.

A magyarszo.com írása szerint az Ulcinji Riviéra nevű turisztikai vállalat vezetője, Radomir Mikan Zec azért döntött Akinfejev megkeresése mellett, mert nem szeretnék, ha rossz kép alakulna ki az emberekben a hazájukról.

„Szeretnénk, ha Montenegrót más szemszögből is látná Akinfejev. Nem akarjuk, hogy ez az egyszeri eset rossz képet fessen vendégszerető országunkról” – fogalmazott Radomir Mikan Zec.

Az orosz kapus állítólag még nem válaszolt a meghívásra…

2020.11.26 12:29:17

Minden más foci K. T. I.

Az argentin legenda a 60. születésnapja kapcsán a Clarínnnak adott interjút, amely most szomorúbb apropót kapott.

2020.11.26 00:09:05

Minden más foci CSILLAG PÉTER

Csillag Péter balerinákkal töltött estékről, bezárt bordélyházról és könnyekről írt 2011-ben, felkeresve a „Maradona-kultusz” ikonikus színhelyeit.