Dia Euro 2013: az olaszok ellen kezd a magyar válogatott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.26. 22:06
Az olasz és a lengyel válogatott lesz a magyar nemzeti csapat csoportellenfele a cukorbetegek számára kiírt kispályás labdarúgótornán, a Dia Euro 2013-on a horvátországi Zadarban. A Hevesi Tamás vezette gárda kedden délben játszik az olaszokkal, majd este hat órakor a lengyelekkel. A viadal keddtől csütörtökig tart.

A tornán a 12 résztvevő csapatot négy hármas csoportba sorsolták. Az első kettő jut tovább, majd keresztbejátszással kialakul az elődöntő mezőnye. A C jelű trióban helyet kapott Belgium és Szerbia különösen szerencsésnek mondhatja magát, mert az üzbégek nem érkeztek meg időben, így az előbbi kettő biztosan negyeddöntős.

A korábban a Ferencvárosnál is edzősködő Hevesi Tamás vezette magyar keret nem a legjobb előjelekkel érkezett meg a verseny helyszínére, mert az elutazás előtti estén a korábbi felnőttválogatott kapus, Gremsperger Gábor sérültet jelentett, így ő nem utazott el. A keret összeállítása: Nagy János, Brondics Péter, Czernai Gábor, Földvári Dániel, Kása Imre, Kurucz Gábor, Sándor Balázs, Tillinger Boldizsár, Tordai Vince.

A torna címvédője a házigazda Horvátország.

CSOPORTBEOSZTÁSOK
A-csoport: Horvátország, Ukrajna, Portugália
B-csoport: Románia, Bulgária, Szlovákia
C-csoport: Belgium, Üzbegisztán, Szerbia
D-csoport: Magyarország, Olaszország, Lengyelország

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik