Duducz Tibor (Dunaszerdahely) 2020.10.26 14:08 Frissítve: 2020.10.26 14:26

DAC: Kevés az egy pont, jobban játszottunk – Schäfer

A Fortuna liga őszi idényének legnagyobb meccse után továbbra is két ponttal vezet a dunaszerdahelyi csapat a pozsonyi együttes előtt.

Schäfer András szerint kevés az egy pont (Fotó: dac1904.sk)

 

SZLOVÁKIA, FORTUNA LIGA
11. FORDULÓ

DAC (Dunaszerdahely)–Slovan Bratislava (Pozsony) 1–1
  

A TALÁLKOZÓRÓL BŐVEBBEN ITT OLVASHAT!

„Kevés az egy pont. Jobban játszottunk, rászolgáltunk volna a győzelemre, de sajnos nem lett meg” – mondta a Nemzeti Sportnak a dunaszerdahelyiek játékosa, Schäfer András.

Érdekes, valószínűleg célzott és sportszerűtlen előjátékot rendezett le a találkozó előtt a Slovan. Bejelentették, hogy 13 játékosuknál pozitív eredményt hozott a koronavíru teszt. Kérvényezték a találkozó elhalasztását, de a DAC nem egyezett bele – a pozsonyiak végül a legerősebb csapattal álltak ki, csak a több hete sérült játékosok nem voltak a keretben.

„Egyszer úgy volt, hogy lesz meccs, aztán lehet, hogy nem… Na mindegy, ne is menjünk bele. Igazából úgy játszottunk, mint egy felnőttcsapat. Rendszer volt a játékunkban, stabilak voltunk hátul. Most így sikerült, csak egy pontot szereztünk. Bízom benne, hogy a következő mérkőzésen jobban szerepelünk majd.”

A 21-éves magyar játékos volt a találkozó egyik legjobbja. Egyszer elöl, máskor hátul tűnt fel, gólt is szerezhetett volna.

„Így utólag, jobb lett volna elesni. De nyilván gólt szeretne lőni az ember. A szabálytalanság után felálltam, próbáltam eltalálni a bal sarkot, de sajnos nem sikerült” – zárta le Schäfer, akinek hiányzott a rangadókon megszokott test a test elleni játék, amit nem engedett a játékvezető.

Szerettük volna megszólítani a találkozó után a Slovan játékosát, Holman Dávidot is, de a pozsonyi klub nem adott engedélyt, hogy a magyar focista nyilatkozzon.

2020.12.02 15:30:02

Minden más foci DUDUCZ TIBOR

A kilencmérkőzéses nyeretlenségi szériáját megszakító szeredi csapat 37-szer szabálytalankodott.

2020.12.01 12:23:55

Minden más foci KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN

Már az is kisebb csoda volt, hogy Carlos Tévez túlélte nyomortól sújtott gyerekkorát – 76-szoros válogatottként ér véget a karrierje.