N. ZS.
2023.03.05 19:21 Frissítve: 2023.03.05 19:21

Csupasport: különleges étkezési rend segíti Lewandowskit

A 34 éves Robert Lewandowski remek erőnlétéről ódákat zengenek, és most újabb adalékot kaptunk a fittségét részben garantáló étrendjéről: a nassolnivalóval kezdi az étkezéseket.


Robert Lewandowski, a lengyel válogatott és a Barcelona csatára kiváló erőnlétét részben feleségének, a korábbi karatéka Anna Lewandowskának köszönheti, aki személyi edzőként és táplálkozási szakértőként évekkel ezelőtt a fizikai felkészülését, valamint az étkezését is átalakította.

Válogatott csapattársa, Thiago Cionek szintén beszélt a sztár étrendjéről, amely annyira hatékony, hogy hatására a válogatottban többen is változtattak a sajátjukon.

Nemrég újabb érdekes részletről mesélt a lengyel csatár: szívesebben kezdi az étkezést a desszerttel, mint a többi fogás valamelyikével. Az édességet, édes gyümölcsöt a főétel követi, és az étkezés végére hagyja a salátát vagy a levest.

„Egyszerűen jót tesz az emésztésnek ez a sorrend, fittebbnek és erősebbnek érzem magam, amióta így étkezem" – idézi a mediotiempo.com a focistát.

A cikk folytatása a csupasport.hu oldalán olvasható.

2023.09.30 20:10:46

Minden más foci nemzetisport.hu

Kevés volt Stefanescu bombagólja Hagiék ellen, csereként állt be a kis Rivaldo, illetve Kecskés Ákos és Varga Roland is.

2023.09.30 14:44:48

Minden más foci nemzetisport.hu

Az észak-bácskaiak csütörtökön a görög Olympiakoszt fogadják a TSC Arénában.

2023.09.27 23:23:44

Minden más foci nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Az angolok például az egyik világbajnokságon odáig mentek a tradicionális maori harci tánc, a haka »tompító célzatú megelőzésében«, hogy nyitott V-alakban sorakoztak fel – mintegy elnyelendő a fekete mezeseket –, vállalva a több ezer font sterlinges bírságot is, amelyet a félpálya átlépéséért rótt ki rájuk a nemzetközi szövetség.

2023.09.26 19:55:51

Minden más foci nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Az Illés együttes először az 1968-as táncdalfesztiválon hallott dalával – Amikor én még kissrác voltam – megidézem az ifjúságomat, már ami a labdarúgás szeretetét illeti. Ezt azért írom le, mert noha Lionel Messit és Cristiano Ronaldót kiváló futballistának tartom, mindig feszengtem, amikor gyerekek tucatjait láttam a mezükbe bújva. Miért nem lehet honi játékoshoz kötődni? A válasz korszakoktól függően más és más volt.