Bosznia: a Vidi edzője is lehetett volna, de Szarajevóban köt ki?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.17. 10:04
A boszniai Dnevni Avaz információi szerint a bosnyák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság címvédője, az FK Sarajevo szerződtetheti vezetőedzőnek a korábbi horvát szövetségi kapitány Igor Stimacot.

Az FK Sarajevo gyengén szerepel a 2015–2016-os idényben, a 8. forduló után csak a 6. helyen áll a tabellán, így mennie kellett a vezetőedző Dzenan Uscuplicnak és stábjának. Az egyik utódjelölt a Dnevni Avaz szerint Igor Stimac, aki 2012–2013-ban a horvát válogatott szövetségi kapitánya volt, legutóbb a Zadarnál dolgozott, és felvetődött a neve az edzőt kereső Videotonnál is. Értesüléseink szerint a magyar bajnoki címvédőnél elakadt a horvát vonal, nem történt előrelépés az ügyben.felvetődött a neve az edzőt kereső Videotonnál is. Értesüléseink szerint a magyar bajnoki címvédőnél elakadt a horvát vonal, nem történt előrelépés az ügyben.

Boszniai sajtóhírek szerint Stimacé mellett egy másik volt horvát szövetségi kapitány, Zlatko Kranjcar, valamint a szerb Miodrag Jesics neve merült fel az FK Sarajevónál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik