Atlético Madrid–Chelsea, FTC–Mol Fehérvár, DVSC–Vasas – rangadók hete az M4 Sporton!

Vágólapra másolva!
2021.02.22. 13:29
Nemzetközi és hazai rangadókkal várja nézőit az M4 Sport és az m4sport.hu. Hétközi fordulóval felérő Mol Magyar Kupa-találkozók, Bajnokok Ligája-nyolcaddöntők, az Örökrangadó és a Merkantil Bank Liga csúcsmérkőzése. Ezzel a programmal várja a közmédia sportcsatornája a labdarúgás szerelmeseit. (x)

 

Mol Magyar Kupa és BL-nyolcaddöntővel indul a hét:kedden 17:30-tól a Mezőkövesd Zsóry–DVTK kupamérkőzéssel indul a rangadók hete az M4 Sporton. A magyar felvezetőt követően, jön a Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőinek legkiegyenlítettebbnek ígérkező párharca az Atletico Madrid–Chelsea összecsapás. A londoni kékek az edzőváltás óta Thomas Tuchellel és Lőw Zsolttal a kispadon lendületbe kerültek, így szinte lehetetlen előre megtippelni melyik együttes juthat tovább a párharcból.

Szuperszerda a Real Madriddal és az FTC–Mol Fehérvár rangadóval:szerdán három összecsapással várja nézőit az M4 Sport. Már 14 órától, a ZTE FC–Budapest Honvéd FC kupamérkőzéssel megkezdődik a közvetítések sorozata. Továbbjutás esetén Boér Gábor akár a szezonvégéig is bebiztosíthatja a helyét a zalaegerszegi kispadon. 17:30-tól jön a kupa legnagyobb rangadója. Ez a székesfehérváriak utolsó lehetősége, hogy megmentsék a szezonjukat. Hamisítatlan kuparangadó és parázsküzdelem várható a továbbjutásért. Este 20:15-től ismét Bajnokok Ligája az M4 Sporton. Bergamóba látogat a Real Madrid. Az Atalanta a mezőny egyik legkiszámíthatatlanabb csapat, így nem kizárt, hogy igen nehéz este elé nézhetnek a királyiak.

A DVTK az életben maradásért küzd a Péntek esti fociban:hatalmas meglepetésre legyőzte a DVTK a Mol Fehérvár FC-t az OTP Bank Liga 22. fordulójában. Legalább ekkora siker lenne, ha sorozatban másodszor is képes lenne begyűjteni a három pontot a miskolci együttes. A találkozó érdekessége, hogy egy héten belül másodszor fog egymással találkozni a DVTK és a Mezőkövesd. Péntek este 20 órától tovább bonyolódhat a bennmaradásért folyó küzdelem.

Örökrangadó szombat este az M4 Sporton és azm4sport.hu-n: az OTP Bank Liga 23. fordulójából három egymást követő találkozót is élőben követhetnek a szurkolók. A közvetítési sorozat 14:45-től indul a gól gazdagnak ígérkező Budafoki MTE–Kisvárda találkozóval. 17 órától Felcsútra látogat a kiesés ellen menekülő Budapest Honvéd. Ha a Péntek esti fociban a DVTK az életben maradásért fog küzdeni, akkor ez hatványozottan igaz szombaton a Honvédra. Verség esetén nagyon nehéz helyzetbe kerülne Horváth Ferenc és csapata. Este 19:30-tól jön az örökrangadó. A szerdai kuparangadót követően szombaton is komoly megmérettetés vár a zöld-fehérekre. Ráadásul az MTK lehet az a csapatnak, amely stílusa talán a legkevésbé kedvez a Fradi játékának. A napot a Góóól! összefoglaló zárja a csatornán.A közmédiaGurulj be lassítva is!című podcastjában Berkesi Judit és Hajdú B. István között isszóba kerültek a korábbi hetek edzőváltásai. Abban megegyeztek, hogy Horváth Ferencnek nem lesz könnyű dolga a Budapest Honvéd kispadján. Az adás visszahallgatható azm4sport.huoldalon.

A hetet a szezonrangadója zárja:vasárnap este 19:30-tól jön a Merkantil Bank Liga legjobban várt mérkőzése, a DVSC–Vasas összecsapás. Igazi fokmérő ez a találkozó mindkét fél számára. Győzelem esetén a hazaiak bajnoki címe szinte biztossá válna, ráadásul az edzőváltást nehezményezők is csattanós választ kaphatnának.A másodosztályú rangadó előtt azonban még két első osztályú mérkőzéssel várja nézőit az M4 Sport. Az Újpest számára továbbra is életbevágó a pontszerzés, most Pakson tehetnek újabb lépést a bennmaradás felé.

MOL MAGYAR KUPA-KÖZVETÍTÉSEK
Február 23., kedd
17:30: Mezőkövesd Zsóry FC–DVTK (Tv: M4 Sport)
Február 24., szerda
14:00: ZTE FC–Budapest Honvéd (Tv: M4 Sport)
17:30: Ferencváros–Mol Fehérvár FC (Tv: M4 Sport)

BAJNOKOK LIGÁJA-NYOLCADDÖNTŐK
Február 23., kedd
20:15: Atlético Madrid–Chelsea (Tv: M4 Sport)
Február 24., szerda
20:15:
Atalanta–Real Madrid (Tv: M4 Sport)

NB I, 23. FORDULÓ
Február 26., péntek
20:00: DVTK–Mezőkövesd (Tv: M4 Sport)
Február 27., szombat
14:45:
Budafoki MTE –Kisvárda Master Good(Tv: M4 Sport)
17:00:
Puskás Akadémia FC–Budapest Honvéd (Tv: M4 Sport)
19:30:
MTK Budapest–Ferencvárosi TC (Tv: M4 Sport)
Február 28., vasárnap

14:30:
Paksi FC–Újpest FC(Tv: M4 Sport)
17:00:
ZTE FC–Mol Fehérvár FC (Tv: M4 Sport)

NB II-ES KÖZVETÍTÉS
Február 28., vasárnap

19:30:
DVSC–Vasas (Tv: M4 Sport)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik