Joao Cancelo: Hazugság! A Manchester City hálátlan volt...

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2024.03.24. 17:15
Guardiola és Cancelo nem éppen békében vált el egymástól (Fotó: Getty Images)
Az FC Barcelona portugál szélső védője, Joao Cancelo az A Bolának adott interjút a válogatott szünet alatt. Nos, a katalánoknál kölcsönben szereplő sztárjátékos alaposan beleállt a Manchester Citybe…

 

Élvezem a játékot a Barcelonánál, és úgy érzem, jó idényem van. Állunk még a Bajnokok Ligájában és továbbra is a bajnoki címért harcolunk, habár nyolcpontos a hátrányunk. Különleges időszak ez számomra, mert minden futballista példaképem itt játszott korábban, s a katalán kultúra is nagy hatással van rám” – mondta Cancelo, akit ezt követően több alkalommal is a Manchester Citynél eltöltött időszakáról kérdeztek, különösképp kiemelve a távozása körülményeit.

Amit Guardiola mondott rólam, hazugság! Kérdezzék meg Rico Lewist vagy Nathan Akét… Nem problémáztam rajta, ha nem játszottam, nem volt felsőbbrendűségi érzésem a csapattársaimmal szemben, ő mégis ezt mondta. Az emberek persze arra fognak emlékezni, amit ő mond, sokkal nagyobb súlya van a szavainak. Én tudom, hogy nem hazudok, az élet pedig megy tovább.”

Azt hiszem, a Manchester City hálátlan volt velem. Sokáig voltam nagyon fontos játékosa a csapatnak, és soha nem vallottam kudarcot a klub és a szurkolók iránti elkötelezettségben. Emlékszem, amikor kiraboltak és rám támadtak a saját házamban… másnap már pályára léptem az Arsenal ellen úgy, hogy rettegve hagytam otthon a lányom és a feleségem” – mesélte a portugál szélső védő, aki jól hallhatóan neheztel a manchesteriekre.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik