A Paks is érdeklődött, de a DAC-ba igazol az ETO kapitánya – NS-infó

DUDUCZ TIBORDUDUCZ TIBOR
Vágólapra másolva!
2024.02.15. 10:13
Keresztes Krisztián az ETO FC Győrtől a DAC-hoz igazol (Fotó: Nagy Gábor)
A Nemzeti Sport értesülései szerint a szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Niké Liga) felsőházi rájátszásra hajtó Dunaszerdahelyi AC-ban folytatja pályafutását a labdarúgó NB II-ben feljutásra esélyes ETO FC Győr csapatkapitánya, Keresztes Krisztián.

A Nemzeti Sport úgy értesült, hogy még a mai nap folyamán bejelenti a Dunaszerdahelyi AC Keresztes Krisztián szerződtetését. A 24 éves védő pályafutását a Lurkó FC-ben kezdte, majd Szombathelyen a Haladásnál és az Illés Akadémián is megfordult, s az ifjúsági Bajnokok Ligájában is pályára lépett, ezt követően szerepelt Ajkán, Sárváron és Dorogon is, majd tavaly igazolt az NB II-ben feljutásra hajtó ETO FC Győrhöz, melynek ősszel csapatkapitánya is volt.

Keresztes azonban a téli felkészülést a dunaszerdahelyi csapattal teljesítette, s három felkészülési mérkőzésen is pályára lépett.

„Krisztián játéka tetszett Xisco Munoz mesternek és nekünk is. Meglátjuk, mit hoznak a következő napok, február huszonegyedikéig tart az átigazolási időszak” – nyilatkozta lapunknak az idény előtti sajtótájékoztatón Jan Van Daele, a DAC ügyvezető igazgatója.

Úgy tudjuk, Keresztes iránt az NB I-et vezető Paks is érdeklődött, de végül az ETO-val szoros kapcsolatban lévő DAC-hoz igazol, amelyben jelenleg két magyar, Vitális Milán és Csinger Márk szerepel.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik