Niké Liga: a Kassa otthon kapott ki két góllal a Nagyszombattól

Vágólapra másolva!
2023.11.12. 19:28
null
Philip Azango szerezte az első gólt
A szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Niké Liga) 14. fordulójában a Kassa (FC Kosice) kétgólos vereséget szenvedett hazai pályán a Nagyszombattól (Spartak Trnava).

 

A 3752 néző nagyon gyenge első félidőt látott. Ahazaiak nem kockáztattak, jól megszervezték avédelmüket. Azesélyes nagyszombatiak, akik csütörtökön Ekl-meccset játszottak Dániában, nagyon fásultan mozogtak. Egyetlenegy lövés sem ment kapura.

Avendégek rögtön aszünet után két perc alatt kétszer mattoltak. Előbb Philip Azango fejjel talált akapuba, majd Filip Bainovics húszméteres lapos lövése ajobb sarokban kötött ki.

Ezután ugyan aktívabbak lettek akassaiak, de helyzet és kaput eltaláló lövés nélkül maradtak.

Az újonc nemcsak sorozatban kilencedszer szenvedett vereséget, hanem már 349 perce nem szerzett gólt sem.

„Fokozatosan javulunk. Az első félidőben jól teljesítettünk, de ezután avendégek kétszer lőttek akapunkra és két gólt szereztek. Dolgozunk tovább. Bízom benne, hogy aválogatott szünetben pár játékosom felépül, és már legközelebb, Zsolnán megállítjuk ezt arossz sorozatot” – mondta ifjabb Ján Kozák, aKassa mestere.

Ezzel a győzelemmel a Spartak már 27 pontos, és feljött a harmadik helyre a tabellán, míg a kassaiak hét ponttal a tizedikek.

SZLOVÁK NIKÉ LIGA
14. FORDULÓ
FC Kosice–Spartak Trnava 0–2

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik