Szaúd-Arábia: Ronaldo klubja érdeklődik De Gea iránt

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.08.14. 13:46
null
David de Geát akarja az Al-Naszr (Fotó: Getty Images)
A Marca értesülései szerint a többek között Cristiano Ronaldót és Sadio Manét is foglalkoztató friss arab Bajnokok Ligája-győztes Al-Naszr érdeklődik a Manchester Unitedtől távozó spanyol kapus, David De Gea iránt.

 

A 32 éves kapus a hírek szerint közel állt ahhoz, hogy meghosszabbítsa az MU-nál 2023. június 30-án lejáró szerződését, de a klub a BL-döntős Intertől vette meg André Onanát a helyére.

De Gea július 1. óta szabadon igazolható, s többek között a kapusait vesztett Bayern München is érdeklődött iránta, ám a Marca beszámolója szerint az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldót is foglalkoztató szaúdi Al-Naszr is szerződtetné. Sőt, egészen hétfő délelőttig még a Thibaut Courtois-t hosszú időre elvesztő Real Madrid is a lehetséges kiszemeltek között tartotta számon, de egy másik spanyol kapus, a Chelsea-től Kepaérkezett kölcsönbe Ancelottiékhoz.

A spanyol lap kiemelte, hogy De Geának nem kell elkapkodnia semmit, van ideje tanulmányozni a müncheni ajánlatot, hiszen a szaúdi ligában az átigazolási időszak szeptember 20-ig tart. Más kérdés ugyanakkor, hogy az Al-Naszr már rendelkezik egy minőséget jelentő kapussal, a klub kapuját ugyanis a 128-szoros kolumbiai válogatott David Ospina védi.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik