DAC: lejárt a kölcsönszerződése, Szánthó Regő távozik a klubtól – hivatalos

DUDUCZ TIBOR (Dunaszerdahely)DUDUCZ TIBOR (Dunaszerdahely)
Vágólapra másolva!
2023.07.01. 17:00
null
<strong>Szánthó Regő</strong> nem marad a DAC-nál (Fotó: dac1904.sk)
Július 1-jén lejárt Szánthó Regő kölcsönszerződése a DAC-nál, így a 22 éves szélső távozik Dunaszerdahelyről. A Ferencváros kötelékébe tartozó futballista a nemrég zárult idény végéig volt kölcsönben a felvidéki klubnál.

 

A DAC március végéig vételi opcióval rendelkezett, ezt azonban nem érvényesítette. A két klub között aztán az idény végeztével is folytak tárgyalások, de végül nem jutottak egyezségre.

„Nagyon hosszú ideje egyeztettünk az átigazolásáról, több oldalról is kiértékeltük. Végül a gazdasági tényezők döntöttek arról, hogy merre billen a mérleg nyelve” – mondta a dunaszerdahelyi klub honlapjának a DAC sportigazgatója, Jan Van Daele.

Információink alapján a két érintett klub, a Ferencváros és a DAC nem tudott megegyezni a vételárról. Úgy tudjuk, hogy Szánthó Regőnek – akinek 2024 júniusáig van szerződése a zöld-fehérekkel – vannak ajánlatai Hollandiából (az első és a másodosztályból is), valamint az NB I-ből is érdeklődnek iránta.

Szánthó másfél év alatt 30 bajnokin szerepelt sárga-kékben, ezeken öt alkalommal volt eredményes. Idén márciusban megnyerte a Ligás Klubok Uniója (LKU) által meghirdetett Hónap gólja szavazását.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik