Játékossors: „Mino, megcsináltuk!” – így búcsúzott Ibrahimovic a profi futballtól

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2023.06.16. 19:43
null
Zlatan Ibrahimovic elbúcsúzott (Fotó: Getty Images)
A közösségi oldalain megjelent üzenetében búcsúztatta profi játékos-pályafutását Zlatan Ibrahimovic, aki a közelmúltban jelentette be visszavonulását az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 38., utolsó fordulójában megrendezett Milan–Verona meccsen.

„Az egész egy álommal kezdődött. Egy álommal, amely a lehetetlent lehetségessé tette. Malmőben születtem, de Amszterdamban nőttem fel. Torinóban nőtt be a fejem lágya, míg Barcelonában oroszlánná váltam. Milánóban tovább nőttem, míg Párizsban új perspektívákat fedeztem fel. Manchesterben fejlesztettem az állólépességem, majd egy jót szórakoztam Los Angelesben. Végül, de nem utolsósorban új otthonomban, Milánóban találtam meg a békét” – foglalta össze pályafutása állomásait Zlatan Ibrahimovic.

„Ti hoztatok engem létre. Reményeim szerint az örökségem a sok új Zlatan lesz, akiket létrehoztam. Egytől egyig oroszlánszívű emberek, akiknek tűz ég a szemében. Olyan személyek, akik megértik azt, hogy nincs olyan dolog, hogy lehetetlen. Mindent köszönök” – mondott köszönetet szurkolóinak a svéd klasszis, majd megemlékezett barátjáról és ügynökéről, az egy évvel ezelőtt elhunyt Mino Raioláról.

„Mino, megcsináltuk! A kaland véget ért, csodálatos utazás volt. Hiányzol” – zárta sorait Zlatan Ibrahimovic.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik