Légiósok: Gazdagék, Sallóiék és Boliék is kikaptak, Pávkovicsék nyertek

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.04.09. 07:33
null
Sallói Dánielék továbbra is nyeretlenek az új idényben (Fotó: Getty Images)
Nem volt kifejezetten eredményes napjuk a magyar légiósoknak az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS) legutóbbi fordulójában, hiszen Gazdag Dániel együttese, a Philadelphia Union idegenben, Sallói Dániel csapata, a Sporting Kansas City hazai pályán kapott ki 1–0-ra. A másodosztályú El Pasóban szereplő Pávkovics Bence csapata viszont egy góllal győzött.

 

A tavalyi döntős Philadelphia Union a Keleti főcsoportot hét meccs után öt győzelemmel és két döntetlennel vezető Cincinnati vendégeként szenvedett 1–0-s vereséget. Gazdag Dániel a 61. percben csereként lépett pályára.

Sallói Dániel klubja, a Sporting Kansas City továbbra is utolsó helyen áll a Nyugati konferenciában, miután hazai pályán 1–0-ra kikapott a Colorado Rapidstől. A magyar játékos végigjátszotta a meccset.

A Ferencvárostól télen távozó Franck Boli azt követően, hogy azelső meccsén csereként beállva pontot érő gólt szerzett, ezúttal is csereként kapott lehetőséget, és 26 percnyi játékidő alatt ő sem tudta megmenteni a Portland Timberst, amely 1–0-ra kikapott a Vancouver Whitecaps vendégeként.

A USL Championshipben szereplő El Paso Locomotive FC-t erősítő Pávkovics Bence csapata hazai pályán 1–0-ra nyert az Orange County SC ellen. A magyar játékos kezdő volt, végigjátszotta a találkozót, a 6. percben sárga lapot kapott.

EGYESÜLT ÁLLAMOK
MLS
Cincinnati–Philadelphia Union 1–0

Philadelphia Union: Gazdag Dániel a 61. percben lépett pályára
Sporting Kansas City–Colorado Rapids 0–1
SKC: Sallói Dániel kezdőként végigjátszotta a mérkőzést
USL Championship (II. osztály)
El Paso Locomotive FC–Orange County SC 1–0
El Paso: Pávkovics Bence kezdő volt, végigjátszotta a meccset, a 6. percben sárga lapot kapott

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik