Csupasport: bármit tesz, Ronaldo Brazíliában már csak egy kövér ember

N. ZS.N. ZS.
Vágólapra másolva!
2023.03.16. 19:31
null
Forrás: Csupasport
A brazil csatárzseni, Ronaldo sokat küszködik a súlyával. Igyekszik észszerűen élni és étkezni, ennek ellenére hazájában nem kapja meg a kellő elismerést.

 

Tizenkét éve immár, hogy visszavonult. A térde felmondta a szolgálatot. Hiába szerette mindennél jobban a labdát, hiába tudott bármit megcsinálni vele, hiába gondolta úgy, ő bizony százéves koráig a pályán marad, Ronaldo is kénytelen volt belátni: kész, ennyi volt. Az egészsége közbeszólt, ízületei felmondták a szolgálatot, ám vele kapcsolatban a szurkolóknak ma már nemcsak mesteri szólói, hihetetlen góljai ugranak be, hanem profi karrierje után felszedett pluszkilói is. A labdarúgással 34 éves korában felhagyó volt brazil válogatott támadó esetében nem egy, nem is öt, hanem tíz, húsz kiló súlyfeleslegről beszélünk.

Ronaldo az eltelt években sokféleképp próbált megszabadulni a túlsúlytól, még televíziós műsorban is szerepelt, amelynek az ő lefogyasztása volt a célja, de minden csak ideiglenes sikert hozott. Korábbi válogatottbeli csapattársa, Kaká ráadásul meglehetősen negatív képet festett arról, hogyan tekintenek rá az emberek hazájában. Részletek a csupasport.hu oldalán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik