NL: magabiztos győzelemmel kezdett Mexikó

Vágólapra másolva!
2022.06.12. 08:41
null
Mexikó könnyedén győzte le Suriname-ot (Fotó: Getty Images)
Mexikó 3–0-ra legyőzte Suriname-ot az észak- és közép-amerikai zóna (CONCACAF) Nemzetek Ligájában, az A-ligában. A B-ligában Haiti kiütötte Guyanát, míg a C-ligában Sint Maarten nyolcszor zörgette meg a Turks- és Caicos-szigetek kapuját.

Már a 4. percben megszerezte a vezetést Mexikó, Israel Reyes talált a kapuba, miután a vendégeknek nem sikerült felszabadítaniuk egy szögletet követően. A 40. percben Henry Martín értékesítette a hazaiaknak megítélt büntetőt, így a maxikóiak 2–0-s előnnyel várhatták a második játékrészt. A 84. percben Marcelo Flores előtt adódott a lehetőség, hogy betaláljon, de a büntetőjét nem sikerült értékesítenie. A végeredményt Érick Sánchez állította be a 94. percben, aki egy távoli lövést követően talált a kapuba.

A B-ligában Montserrat 3–2-re legyőzte Bermudát,mígHaitiGuyana vendégeként nyert 6–2-re. A C-ligábanBonaire az Amerikai Virgin-szigetekhez látogatott és 2–0-s győzelmének köszönhetően elhozta a három pontot, Sint Maarten pedig 8–2-re kiütötte a Turks- és Caicos-szigeteket.

NEMZETEK LIGÁJA, ÉSZAK- ÉS KÖZÉP AMERIKA
3. FORDULÓ
A-LIGA
Mexikó
–Suriname 3–0
B-LIGA
Guyana–Haiti 2–6
Montserrat–Bermuda 3–2
C-LIGA
Amerikai Virgin-szigetek–Bonaire 0–2
Sint Maarten–Turks- és Caicos-szigetek 8–2

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik