Hollandia: nevelőegyesületéhez szerződött a balhés futballista

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2021.11.18. 17:06
null
Eljero Elia hazatért (Fotó: AFP)
A szebb időket is látott, jelenleg a holland másodosztályban szereplő ADO Den Haag a hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződtette a klub nélküli Eljero Eliát.

 

Pályafutása során megannyi balhéba – verekedés, illegális autóversenyzés a szintén rosszfiú hírében álló Marko Arnautoviccsal – keveredett a 34 éves Elia. Ugyanakkor nevelőegyesülete, az ADO Den Haag segítő kezet nyújtott a négy hónapja „munkanélküli”, legutóbb a holland élvonalbeli Utrecht alkalmazásában álló támadónak.

Ráfért az erősítés az élvonalból az elmúlt idényben kieső Den Haagra, hiszen rendkívüli anyagi problémái miatt jó ideje nem igazolhatott játékost. A pénzügyi helyzetet az amerikai cég, a Globalon Football Holdings stabilizálhatja, amely két héttel ezelőtt vásárolta meg a nagy múltú klubot.

„Nagyszerű érzés visszatérni. Az elmúlt két hónapban az állóképességemen dolgoztam, és remélem, hogy hozzátehetek a csapat teljesítményéhez – mondta Eljero Elia, aki 2005-ben, az ADO Den Haag színeiben mutatkozott be a felnőttek között, s eddig 60 tétmérkőzésen 6 gólt szerzett a klub színeiben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik