Afrika: az elnök unatkozott, a 63. percben jött a szabályváltozás

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.01. 18:34
Mohamed Ould Abdel Aziz, Mauritánia köztársasági elnöke nem egy nagy futballdrukker, de a helyi Szuperkupa-meccsre azért kilátogatott. De mivel unta a meccset, megváltoztatta a szabályokat.

A Gazzetta World számolt be a hét legőrültebb futballsztorijáról. Mauritánia köztársasági elnöke a 63. percig bírta az FC Tevragh-Zeina–ACS Ksar Szuperkupa-meccset, ekkor úgy döntött, ebből elég.Mauritánia köztársasági elnöke a 63. percig bírta az FC Tevragh-Zeina–ACS Ksar Szuperkupa-meccset, ekkor úgy döntött, ebből elég.

Az elnök a hírek szerint ekkor üzenetet küldött a játékvezetőnek, aki a felszólításra azonnal lefújta az 1–1-re álló meccset és elrendelte a tizenegyespárbajt.

A játékosok nem tudtak mit tenni, odaálltak a tizenegyesponthoz és jött, aminek jönnie kellett. Így végül finoman szólva érdekes körülmények közt a Tevragh Zeina emelhette magasba a trófeát.

Természetesen miután a hír berobbant a nemzetközi sportsajtóba, jött a hivatalos közlemény az elnöktől, melyben cáfolják, hogy az ő parancsára jött a hármas sípszó, állítólag az edzőkkel egyeztetve úgy ítélték meg, ez a legjobb döntés.

Az okokról azonban már nem adtak tájékoztatást…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik