Galatasaray: Sneijder három hónapja nem kapott fizetést

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.10. 17:25
Wesley Sneijder, a Galatasaray futballistája megerősítette a De Telegraaf értesüléseit, miszerint ügynöke kapcsolatba lépett klubja vezetőivel, akiktől a játékos három hónapja nem kapott fizetést.

A holland lap pénteken számolt be arról, hogy a holland válogatott középpályás hónapok óta nem kapott fizetést, ami jelenlegi (2016 júniusáig szóló) szerződése felmondására is jogosíthatja, azaz januárban akár ingyen válthatna klubot. A játékos megerősítette, ügynöke már tárgyal a Galatasaray képviselőivel.Galatasaray képviselőivel.

„A klub keményen dolgozik, hogy lendítsen az anyagi helyzetén. Az ügynökségem kapcsolatba lépett velük, a megoldáson dolgoznak. Én jelenleg csak a válogatott szereplésre szeretnék koncentrálni” – idézi a De Telegraaf Sneijdert.

A Galatasaray elnöke, Ünal Aysal elismerte, a klub adóssága halmozódott az utóbbi időben, így nem tervez indulni a következő választáson, sőt, attól tart, hogy a pénzügyi fair play szabályainak értelmében az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) is szankcionálhatja a klubot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik