Labdarúgás: nemcsak edzeni, lopni is járt a győri öltözőbe

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.26. 09:47
Elfogták és őrizetbe vették a rendőrök azt a 32 éves férfit, aki Győrben az egyik labdarúgócsapathoz nemcsak edzeni, hanem lopni is járt.

A police.hu beszámolója szerint 2014. január 21-én érkezett a bejelentés a Győri Rendőrkapitányság ügyeletére, hogy az egyik labdarúgócsapat öltözőjéből, az edzés ideje alatt valaki több sportoló ruházatát átkutatta, és azokból személyes iratokat, készpénzt, illetve egyikük márkás sportcipőjét is eltulajdonította. A nyomozás során a gyanú arra a 32 éves férfira terelődött, aki alig 1-2 hete csatlakozott a csapathoz, és a lopás napján is látták őt az öltözők körül.police.hu beszámolója szerint 2014. január 21-én érkezett a bejelentés a Győri Rendőrkapitányság ügyeletére, hogy az egyik labdarúgócsapat öltözőjéből, az edzés ideje alatt valaki több sportoló ruházatát átkutatta, és azokból személyes iratokat, készpénzt, illetve egyikük márkás sportcipőjét is eltulajdonította. A nyomozás során a gyanú arra a 32 éves férfira terelődött, aki alig 1-2 hete csatlakozott a csapathoz, és a lopás napján is látták őt az öltözők körül.

Ezután 2014. január 25-én a rendőrök őrizetbe vették a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható B. Sándor szolnoki lakost, akinél megtalálták az öltözőből eltulajdonított sportcipőt.

A férfi a gyanúsított kihallgatása során elismerte, hogy ő vette el a sporttársa cipőjét, így ellene lopás vétség megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik