Feyenoord: hosszabbítanának a Magyarországgal is hírbe hozott Koemannal

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.22. 08:41
Korábban a külföldi sajtóban Ronald Koeman neve is szóba került, mint lehetséges magyar kapitányjelölt, ám a szakember holland klubja, a Feyenoord jelezte, hosszabbítanának a mesterrel.

„Télen egyeztetünk Ronald Koemannal, azzal a céllal, hogy megújítsuk a lejáró szerződését – nyilatkozta a Feyenoord technikai igazgatója, Martin van Geel. – Szeretnénk folytatni az együttműködést, mert úgy véljük, Koemannal tovább tud fejlődni a csapat.”Martin van Geel. – Szeretnénk folytatni az együttműködést, mert úgy véljük, Koemannal tovább tud fejlődni a csapat.”

Ronald Koeman 2011 óta irányítja a Feyenoordot, amely jelenleg ötödik helyen áll a holland élvonalban, de csak két pont a hátránya a listavezető Twentével szemben.

Koemant a holland sajtó arra is esélyesnek tartja, hogy nyáron a holland válogatottnál szövetségi kapitánynak nevezzék ki, ha a várakozásoknak megfelelően Louis van Gaal a jövő évi világbajnokság után visszavonul.

Mindezek fényében esélytelennek tűnik a korábban a román sajtóban megjelent információ, miszerint akár Ronald Koemanból is lehet magyar szövetségi kapitány.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik