Átigazolások: a PSG-től is igazolhat a Monaco - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.12. 18:44
A francia La Parisien értesülései szerint Mamadou Sakho, a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának védője szeretne az AS Monacóhoz szerződni a nyári átigazolási időszakban.

A 14-szeres francia válogatott védő már többször jelezte a nyári átigazolási időszak kezdete óta, hogy nem érzi jól magát Párizsban, ezért el szeretné hagyni a PSG-t. A játékosért a hírek szerint korábban már a Liverpool, az AC Milan és az Arsenal is bejelentkezett, de végül hivatalos ajánlatot egyik klub sem tett.

A La Parisien szerint a játékos most elhatározta, hogy a nyáron nagybevásárlást tartó Monacónál szeretné folytatni pályafutását, így már fel is kereste a hercegségbeli klub vezetőit, akik még a héten ajánlatot tehetnek a 23 esztendős hátvédért.

A Paris Saint-Germainnél nevelkedett Sakho a 2012–2013-as szezonban alapembernek számított a párizsiaknál: 27 bajnokin lépett pályára, és ezalatt két gólt, valamint egy öngólt szerzett. A transfermarkt.de szerint a francia védő jelenlegi piaci értéke 15 millió euró körül mozog.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik