Lengyelország: nevetség tárgya lett a volt DVTK-kapus - videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.24. 10:01
Enyhén szólva sem sikerült fényesre a bemutatkozása a lengyel élvonalban a Diósgyőrből a Podbeskidziéhez szerződő Ribánszki Lászlónak.

A Podbeskidzie 2–2-es döntetlent játszott a lengyel élvonal 1. fordulójában a Lechia Gdansk otthonában. A lengyel weszlo.com beszámolója szerint a vendégek mindkét kapott góljában vastagon benne volt a DVTK-tól szerződtetett felvidéki születésű kapus, Ribánszki László – mindkétszer a lábai között, illetve alatt jutott a labda a kapuba.Ribánszki László – mindkétszer a lábai között, illetve alatt jutott a labda a kapuba.

A volt lengyel válogatott kapus, Grzegorz Szamotulski azt nyilatkozta a weszlo.com-nak, hogy „ha egy törülközőt állítanak a gólvonalra a vendégek, még az is többet védett volna Ribánszkinál."

Az idézett forrás felidézett egy edzőmeccset is, amikor Ribánszki egy védőtől kapott labdát a saját kapufájára rúgott, ami után még saját edzője, Czeslaw Michniewicz is csak nevetett.

A lengyel források azt is kiemelik, Ribánszki hosszú távon minden bizonnyal csak csere lesz a Podbeskidziében, ha az első számú kapus, Richard Zajac felépül sérüléséből.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik