Brazília: Forlán-szögletgól, kikapott a bajnok az Intertől

Vágólapra másolva!
2013.07.14. 08:47
Az uruguayi Diego Forlán két első félidei góljának köszönhetően az Internacional idegenben 3–2-re legyőzte a bajnoki címvédő Fluminensét a brazil labdarúgó-bajnokság (Campeonato Brasileiro) hetedik fordulójának szombati játéknapján. A Santos négy gólt szerezve győzte le a Portuguesát, a Bahia nem bírt a Ponte Pretával.

Az Inter és a Fluminense meccsén Andrés D'Alessandro nyitotta a gólok sorát, majd a 33. percben Forlán növelte az előnyt. Nem sokkal később Carlinhos szépített a hazaiaktól, de az első félidő hajrájában Forlán még szögletből betalált. A második játékrész elején a brazil válogatott Fred hozta vissza a címvédő pontszerzési reményeit, de ezt követően már nem született gól a találkozón. Az Internacional győzelmével a tabella második helyére lépett fel.

Az este további két mérkőzésén az immáron Neymar nélkül felálló Santos hazai pályán Neilton révén már az első percben megszerezte a vezetést, és mindkét félidőben két-két gólt szerezve nyert 4–1-re a Portuguesa ellen. A magyar idő szerint már vasárnap kezdődött Ponte Preta–Bahia találkozó 90 perce alatt nem született gól, de a vendégek így is megőrizték negyedik pozíciójukat az egy mérkőzéssel kevesebbet játszott Santosszal szemben.

LABDARÚGÁS, CAMPEONATO BRASILEIRO, 7. FORDULÓ

Fluminense–Internacional 2–3
Santos–Portugesa 4–1
Ponte Preta–Bahia 0–0

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik