Románia: kilenc meccs az öt fogat kirúgó Cluj-védőnek

Vágólapra másolva!
2013.03.01. 13:07
Ricardo Cadu, a román CFR Cluj labdarúgócsapatának hátvédje sportszerűtlen viselkedés miatt kilencmeccses eltiltást kapott, valamint 18 ezer lej megfizetésére is kötelezték.

Mint korábban beszámoltunk róla, a CFR Vaslui elleni bajnokiján Zsivko Milanov túl mélyre hajolt egy fejelési kísérlet közben, a nagy sebességgel közeledő és menteni igyekvő, a labdáról egy ütemmel lemaradt Cadu pedig pont az arcába rúgott. Az eset után Milanovot azonnal kórházba szállították, a pályán kettő fogát hagyta ott, a kórházban további hármat. Cadu, a szabálytalanság elkövetője azonnal piros lapot kapott brutális rúgásáért.Mint korábban beszámoltunk róla, a CFR Vaslui elleni bajnokiján Zsivko Milanov túl mélyre hajolt egy fejelési kísérlet közben, a nagy sebességgel közeledő és menteni igyekvő, a labdáról egy ütemmel lemaradt Cadu pedig pont az arcába rúgott. Az eset után Milanovot azonnal kórházba szállították, a pályán kettő fogát hagyta ott, a kórházban további hármat. Cadu, a szabálytalanság elkövetője azonnal piros lapot kapott brutális rúgásáért.

A Clujnál rögtön jelezték, nem értenek egyet a döntéssel, ugyanis a mozdulatot nem ítélték szándékosnak, így fellebbeznek. A 31 éves Cadu 2006 óta szerepel az együttesben, ahol Vass Ádám csapattársa.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik