Eurofutball: sosem találják ki, ki a török győzelemhalmozó

Vágólapra másolva!
2012.11.06. 01:12
Az Antalyaspor – vágják rá felkészült olvasóink, de még ha tisztában is vannak ezzel, megér néhány mondatot a török labdarúgó-bajnokság egyik őszi meglepetéscsapata.

Az elmúlt hetekben az Orduspor és a Kasimpasa kuszálta össze a török bajnokság erőviszonyait, most az Antalyasporon a sor: az előző szezon 15. helyezettje hétfő este nagy hajrával legyűrte a Trabzonsport, és továbbra is ugyanannyi pontja van, mint az éllovas Galatasaraynak.

Az antalyiai csapat egy-két kivételtől eltekintve csupa török játékost foglalkoztat – hétfői góljait is két hazai erő, az egyaránt csereként bevetett Ömer Sismanoglu (86. perc) és Murat Duruer (92. perc) szerezte. (Megjegyzendő: Sismanoglu Németországban született.)

A „skorpiók" sorozatban ötödször nyertek, és több győzelemmel (7) állnak, mint a mezőny bármelyik csapata. A legutóbbi szezon végén is csupán hárommal volt több a számlájukon... A Mehmet Özdilek irányította csapat 2008-ban került vissza az élvonalba, ahol még sohasem nyert bajnoki címet. Talán majd most? TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

RÖVIDEN
ROMÁNIA. Nemcsak az ellenféllel, hanem saját közönségével is küzdenie kell a bukaresti Rapidnak ezekben a hetekben. A csata hétfőn is elveszett: a drukkereik gúnykacajától kísért „vasutasok" négy forduló óta nem nyertek. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
CIPRUS. Aldo Adorno 24 perc alatt mesterhármast lrt el, vezérletével az APOEl 4–1-re verte az Ajia Napát. A paraguayi támadónak volt már egy mesterhármasa és egy duplája is a bajnoki idényben, 11 góljával vezeti is a góllövőlistát. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
GÖRÖGORSZÁG. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
DÁNIA. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
CSEHORSZÁG. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
LENGYELORSZÁG. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
NORVÉGIA. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik