Nem nyugszik a PSG, a legújabb célpontja Kezsman és Nesta

Vágólapra másolva!
2008.07.27. 07:21
Címkék
A Paris Saint-Germain már négy játékost szerződtetett a nyáron, de a francia csapat még nem vonult vissza az átigazolási piacról. A legújabb célpont Mateja Kezsman, a Fenerbahce szerb csatára, és egyes információk szerint a klub elnöke, Charles Villeneuve Alessandro Nestát, a Milan védőjét is meg akarja szerezni.
Kezsman búcsút inthet a török szurkolóknak
Fotó: Action Images
Kezsman búcsút inthet a török szurkolóknak
Kezsman búcsút inthet a török szurkolóknak
Fotó: Action Images
Kezsman búcsút inthet a török szurkolóknak

A Paris Saint-Germain nem éri be Claude Makelele, Ludovic Giuly, Guillaume Hoarau és Stéphane Sessegnon megszerzésével, ezért tovább próbálkozik az átigazolási piacon.

A hihetőbb célpont Mateja Kezsman, a Fenerbahce európai ezüst- (2003) és bronzcipős (2001) csatára, akiért klubja ötmillió eurót akar kapni.

A párizsiak elsőre ennél milliókkal kínáltak kevesebbet, és gyorsan kell cselekedniük, ha nem akarnak lemaradni a szerb támadóról, hiszen a Sahtar Doneck is jelezte vásárlási szándékát.

A franciáknak igazából nem is a vételárral, hanem Kezsman fizetésével vannak problémáik, ő ugyanis az egyik legjobban kereső játékos a török bajnokságban.

A csatárénál sokkal meglepőbb történet, hogy Charles Villeneuve, a PSG ügyvezetője bejelentette: Alessandro Nestát, a Milan középhátvédjét is szerződtetni akarják, legkésőbb 2009 nyarán.

Azért az nem túl valószínű, hogy a középhátvéd elhagyja Európa egyik élcsapatát a legutóbbi francia bajnokság egyik kiesőjelöltje kedvéért...

SIKERREL MUTATKOZOTT BE GIULY ÉS MAKELELE

Szombat délután a belga Gent ellen játszott felkészülési mérkőzést az átigazolási időszakban igencsak aktív PSG. Ludovic Giuly és Claude Makelele is pályára lépett, mindketten az első félidőt játszották végig. A találkozón 2–1-es párizsi siker született.
EREDMÉNY
PSG–GENT 2–1 (0–0)
Paris Saint-Germain: Landreau – Armand, Sakho, Z. Camara, Cearà (Bourillon, 46.) – Makelele (Mabiala, 46.), Clément, Rothen, Sessegnon (Pancrate, 58.) – Giuly (Luyindula, 46.), Hoarau (Arnaud, 70.)
KAA Gent:Jorgacsevics – Suler, Smoje (De Roeck, 75.), Duarte, Thompson (Moia, 75.) – Thijs (Azofeifa, 63.), Marics, Ruiz (Mutavdzsics, 75.), Rosales (Szorokin, 67.) – Foley (Ljubijankic, 46.), Nfor (Olufade, 46.)
Gsz.: Luyindula, Pancrate illetve Azofeifa
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik