Kassai Viktor dirigál az olimpiai döntőn, az Argentína–Nigéria meccsen

Vágólapra másolva!
2008.08.20. 08:03
Kassai Viktor vezetheti a pekingi olimpia férfi labdarúgótornájának szombati döntőjét, az Argentína–Nigéria összecsapást. Erről a Magyar Labdarúgó-szövetség adott tájékoztatást.
Kassai hatalmas lehetőség előtt áll
Fotó: Czagány Balázs (NS-archív)
Kassai hatalmas lehetőség előtt áll
Kassai hatalmas lehetőség előtt áll
Fotó: Czagány Balázs (NS-archív)
Kassai hatalmas lehetőség előtt áll

Újabb magyar labdarúgósikernek örülhetünk! Igaz, nem a játékosok, hanem a sokak által bírált játékvezetők között vívott ki igen nagy elismerést egy magyar sípmester. Merthogy Kassai Viktor nem kisebb feladatot kapott, az olimpiai döntőt kell a legjobb tudása szerint levezetnie!

A találkozót, amelyen az 1996-os atlantai finálé „megismétléseként" Nigéria és Argentína feszül egymásnak, magyar idő szerint szombat reggel 6 órakor rendezik.

Kassai korábban már vezetett mérkőzést a tornán, az argentin–ausztrál csoportmeccsen dirigált. A gauchók azt a találkozót 1–0-ra megnyerték, így számukra jó ómen lehet a magyar játékvezető.

„Kassai Viktor szerepel a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) azon keretében, amelynek tagjai ott lehetnek majd a 2010-es dél-afrikai világbajnokságon. Az elmúlt két évben remek eredményeket ért el a teszteken, és folyamatosan fejlődik, ennek is köszönheti ezt az elismerést is” – nyilatkozta Vágner László, a Magyar Labdarúgó-szövetség játékvezetői bizottságának elnöke.

Kassai segítői Erős Gábor és Vámos Tibor lesznek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik