Válogatott: Tabárez pozitív, hálás érzésekkel távozik

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.11.15. 21:32
null
Óscar Tabárez jó érzésekkel távozik Budapestről (Fotó: Meder István)
A Magyarország–Uruguay (1–2) stadionavató felkészülési meccs után elsőként Óscar Tabárez, a vendégek szövetségi kapitánya értékelt.

„Kiegyenlített, intenzív meccs volt. Az első félidőben egyenletes teljesítményt nyújtottunk, Magyarország pedig futott az eredmény után, és egy időszakban nehéz helyzet elé állított minket. Úgy érzem, összességében a közönség jól szórakozott, remek stadionavatón léphettünk fel” – fogalmazott Óscar Tabárez, aki szerint ez a találkozó jó ráhangolódás volt a következő, Argentína elleni meccsükre.

A tréner hangsúlyozta, pozitív és hálás érzésekkel távozik, mert nagyszerű hangulatú meccset játszottak, remek szurkolótábor előtt, és köszönetet mondott, hogy egy tízes számmal ellátott, ezzel Puskás Ferencre emlékeztető mezt kapott ajándékba. Továbbá köszönetet mondott azért is, hogy megismerhette Magyarországot, megtisztelő fogadtatásban részesült.

Tabárez ezután kérdést kapott a csapatában pályára lépő fiatalokról.

„Természetes folyamat, hogy keressük az új generációt. Annak idején, amikor 2006-ban elkezdtem a munkát, ebben a szellemben került be a csapatba Cavani és Suárez is. Ez természetes folyamat. Vannak ígéretes teljesítmények, például ilyen volt a szép gólt szerző Brian Rodríguez játéka. Jó úton haladunk, de a keresés természetesen folytatódik” – reagált a kapitány.

MARCO ROSSI SAJTÓTÁJÉKOZTATÓJÁRÓL ITT OLVASHATNAK!

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Magyarország–Uruguay 1–2
(Szalai Á. 24., ill. Cavani 15., B. Rodríguez 21.)
Budapest, Puskás Aréna, 65 114 néző. V: Skomina (szlovén)

ONLIVE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik