Válogatott: Máskor nem így fogunk dönteni a tizenegyesről – Sallai Roland

P. V.P. V.
Vágólapra másolva!
2023.03.24. 06:31
Szoboszlai Dominik már elmondta a nézőpontját arról, miért kő-papír-ollóval döntötték el Sallai Rolanddal, hogy melyikük lövi a tizenegyest az észtek elleni felkészülési mérkőzésen. Utóbbi nyert, a tizenegyest viszont kihagyta, így bőven volt miről beszélgetni vele az interjúfolyosón. 

„Mindketten szerettük volna rúgni a tizenegyest, erős személyiségek vagyunk, valahogy el kellett dönteni. Lehet, hogy máskor nem így fogjuk. Sajnos nem sikerült berúgnom, de ha legközelebb adódik egy ilyen lehetőség, akkor is oda fogok állni” – mondta el az álláspontját a kő-papír-ollózásról Sallai Roland.

Videónkban arról is beszél, hogy miért nem sikerült értékesítenie a tizenegyest, értékeli az észtek elleni felkészülési mérkőzést, és sorra veszi azokat a tapasztalatokat, amelyek a bolgárok elleni Eb-selejtezőre nézve is hasznosak lehetnek.

A MÉRKŐZÉSRŐL IDE KATTINTVA BŐVEBBEN!

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Magyarország–Észtország1–0 (1–0)
Budapest,
Puskás Aréna,41 000néző.Vezette:Altmann (osztrák)
MAGYARORSZÁG:Dibusz – Lang, Orbán, Szalai A. – Bolla (Botka, 84.), Kalmár Zs. (Kleinheisler, 60.), Vécsei (Nagy Á., a szünetben), Kerkez – Szoboszlai (Csoboth, 76.), Ádám M. (Gazdag, 60.), Sallai (Németh A., 76.).Szövetségi kapitány:Marco Rossi
ÉSZTORSZÁG:Hein – Paskotski, Kuusk, Baranov (Tougjas, 82.), Pikk (Reinkort, 84.) – Ojamaa (Sorga, a szünetben), Shein (Miller, a szünetben), Vassiljev (Tunjov, 64.), Käit, Sinyavskiy – Sappinen (Zenjov, a szünetben).Szövetségi kapitány:Thomas Häberli
Gólszerző:Ádám M. (41.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik