Válogatott: Hiddink is jelölt lehet a kispadra - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.16. 20:58
null
A holland szakvezetőt a lengyel, a dán és az ausztrál szövetség is megkörnyékezte (Fotó: Reuters)
Sajtóhírek szerint a legutóbb az orosz Anzsi Mahacskala labdarúgócsapatát irányító Guus Hiddink is jelölt lehet a magyar válogatott kispadjára. A 66 éves holland szakembernek július óta nincs munkája.

 

Mint ismert, a hollandiai 8–1-es zakó után lemondott Egervári Sándor, a magyar válogatott szövetségi kapitánya. Az Andorra elleni keddi vb-selejtezőn (2–0) Csábi József megbízottként ült le a kispadra, ám az MLSZ keresi az új kapitányt.

Az smh.com.au információi szerint Guus Hiddink is a jelöltek között van, ám a holland szakvezetőt a lengyel, a dán és az ausztrál szövetség is megkörnyékezte. Hiddink dolgozott többek között a holland, az ausztrál és az orosz válogatottnál is, illetve volt a Real Madrid, a Valencia, a PSV és a Chelsea trénere is.

Azaz tökéletesen illik rá Csányi Sándor leírása, mely szerint külföldi, topcsapatot már korábban irányító tréner érkezhet.

Más kérdés, hogy Guus Hiddink a hét elején a Voetbal International TV-nek arról beszélt, esze ágában sincs kapitányként dolgozni a jövőben. Igaz, azt is hozzátette, nem lehet tudni, mit hoz a holnap...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik