Török-magyar: a török kapitány még nem mondott le a továbbjutásról

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2013.03.26. 22:37
A török labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Abdullah Avci a magyarok elleni 1–1-es döntetlent követően sem mondott le a továbbjutásról. Egervári Sándor a meccset követő sajtótájékoztatón a mieink szervezett védekezését emelte ki.

„Minden volt a pályán, amit látni akartam. Küzdöttünk, támadtunk, nyomást gyakoroltunk az ellenfélre, agresszívek voltunk, gólt is szereztünk. Sajnos, a rivális egy lecsorgó labdából egyenlített, ennek ellenére büszke vagyok a játékosaimra, mert jól és a megbeszéltek szerint futballoztak. Kevés esélyünk maradt a továbbjutásra, de bízunk benne, hogy ki tudjuk használni” – nyilatkozta a Magyarország elleni 1–1-es döntetlent követő sajtótájékoztatón Abdullah Avci, a török válogatott szövetségi kapitánya.Abdullah Avci, a török válogatott szövetségi kapitánya.

Egervári Sándor, a magyar válogatott szövetségi kapitánya arról beszélt, hogy a szervezett védekezésünknek köszönhetjük az egy pontot.

„A küzdelem dominált ezen a találkozón, és ebből jelesre vizsgázott a csapatom. Nagyon nagy nyomást helyeztek ránk a törökök, de védelmünk szervezettségével sikerült döntetlent elérnünk. Nagyon értékes pont ez, mert továbbra is a második helyen állunk, így reményteljes a helyzetünk, még akkor is, ha Amszterdamban és Bukarestben játszunk a folytatásban” – mondta a magyar válogatott szövetségi kapitánya.

Egervári Sándor korábbi, hosszabb nyilatkozatát itt olvashatja!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik