Nyolc év után térnek vissza Geráék az MTV-re

Vágólapra másolva!
2011.03.21. 13:04
null
Képünk illusztráció
Élőben közvetíti a pénteki Magyarország-Hollandia labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőt a Magyar Televízió 1-es csatornája, párhuzamosan a Sport Televízióval. Rádióban az MR6-on lesz követhető a találkozó. Arról is megállapodás született, hogy az MTV és az MR6 ezentúl mindegyik Eb-selejtezőről élőben közvetít majd a Sport Televízióval együtt.

 

A Magyar Televízió és a Sport Televízió hétfői közös sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy a hollandok elleni Eb-selejtezőket mindkét csatorna élőben közvetíti, de a megegyezés nemcsak erre a két meccsre, hanem a hátralévő Eb-selejtezőkre is vonatkozik.

SZAVAZÁS

Pénteken Magyarország–Hollandia Eb-selejtező a Puskás-stadionban. Mire számít?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

„Nyolc év után tér vissza a magyar labdarúgó-válogatott a közszolgálati televízió képernyőjére, oda, ahová közel fél évszázadig tartozott, oda, ahol a helye van" – mondta Szabó László, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) kommunikációs igazgatója. (Megjegyzendő: 2008-ban a Svédország elleni idegenbeli vb-selejtezőt az MTV közvetítette, de ezt leszámítva nyolc évig valóban nem közvetített rendszeresen válogatott találkozót.)

Szabó hozzátette: valamennyi közmédium kiemelt figyelemmel foglalkozik a következő egy hétben a válogatottal, az MTV mellett a Duna Televízió, a Magyar Távirati Iroda és a Magyar Rádiós is rendszeresen beszámol a felkészülésről, sőt az MR6 élőben közvetíti is a hollandok elleni meccseket.

Az MTV-ben a pénteki, hazai meccs kommentátora Gundel Takács Gábor lesz, míg a hollandiai találkozót Somos Zoltán tolmácsolja. A Sport Tv-ben pénteken Fülöp László, kedden Faragó Richárd kommentálja a találkozót, míg a rádióban Novotny Zoltán (első meccs), valamint Hajdú B. István (visszavágó) közvetít majd.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik