NL: Lipcsében lép pályára a magyar válogatott Németország ellen

MTI/ CS. M.MTI/ CS. M.
Vágólapra másolva!
2022.02.02. 13:19
null
Németország ellen legutóbb Münchenben lépett pályára a válogatott, méghozzá az Európa-bajnokság csoportkörében (Fotó: Szabó Miklós)
A magyar labdarúgó-válogatott Lipcsében lép pályára szeptemberben Németország ellen a Nemzetek Ligája új idényében – számolt be róla a német szövetség.

A német szövetség szerdán jelentette be, hogy a szeptember 23-án megrendezendő mérkőzésnek a Red Bull Arena ad otthont. A magyarok közül Szoboszlai Dominik, Gulácsi Péter és Willi Orbán számára is jól ismert lesz a helyszín, hiszen mindhárman az RB Leipziget erősítik.

Marco Rossi szövetségi kapitány együttese június 4-én Budapesten kezdi meg NL-szereplését az angolok ellen, három nappal később pedig az Európa-bajnok olaszoknál lép pályára. A legmagasabb osztály, az A-divízió 3. csoportjának programja június 11-én folytatódik, akkor a németeket fogadja a magyar válogatott, amely június 14-én Londonban játszik. Szeptemberben 23-án Németország–Magyarország, 26-án pedig Magyarország–Olaszország találkozóra kerül sor.

Az A-divízióból a négy csoportgyőztes a négyes fináléban szerepelhet, míg a négy csoportutolsó kiesik a másodosztályt jelentő B-divízióba.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik