Honvéd-fölény a világbajnokságokon; Burián Gergely: Mostantól bravúrok is kellenek

SZ. M.SZ. M.
Vágólapra másolva!
2023.02.18. 23:22
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk:

Futballtörténeti időutazás adatok segítségével: a magyarlabdarúgó-válogatott vb-szerepléseiből játékpercek alapján leginkább a kispesti klub labdarúgói vették ki a részüket, utána következnek az Újpest és a Ferencváros képviselői.Csillag Péter összeállítása.
Futballtörténeti időutazás adatok segítségével:
a magyarlabdarúgó-válogatott vb-szerepléseiből játékpercek alapján leginkább a kispesti klub labdarúgói vették ki a részüket, utána következnek az Újpest és a Ferencváros képviselői.Csillag Péter összeállítása.

Joseph Blatter: A futball nem csak a pénzről szól. Keményen kritizálta utódját, Gianni Infantinót a német t-online.de hírportálnak adott interjújában a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség korábbi elnöke, Joseph Blatter. A 86 esztendős svájci sportvezető a katari világbajnokságról és a következő vb 48 csapatos rendezéséről is elmondta a véleményét.Végh János írása.

Ahogy korábban a kupában és a bajnokságban, a vízilabda Bajnokok Ligája pénteki rangadóján is egy góllal győzte le az FTC az OSC-t. A ferencvárosi Jansik Szilárd szerint ez a párosítás mindig parázs csatát hoz, míg az újbudai Burián Gergely reméli, még ebben az idényben elkapják a Fradit.Patai Gergely összefoglalója.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik