Sz. M. 2021.01.14 23:18 Frissítve: 2021.01.14 23:32

Csányi Sándor: Nem kell újabb tíz évet várni; Futács Márkó: mellőzés után

A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.

 

Csányi Sándor: Nem kell újabb tíz évet várni. Már az idén jöhet a videobíró, Marco Rossival szerződést hosszabbítanak, több tehetséget nevelnek az akadémiák, mint amennyit az edzők beépítenek a profi csapatokba, minél előbb visszahoznák a nézőket – erről is beszélt a magyar futball első embere a szűk körű sajtókonferencián. Szöllősi György írása.

Lassan minden a feje tetejére áll az egyiptomi férfi kézilabda-vb-n: a magyar válogatott úgy készült az első éjszakát karanténhotelben töltő Zöld-foki-szigetek ellen, hogy abban sem lehetett biztos, péntek este lesz-e meccs. Nagy Péter és Vincze Szabolcs összeállítása.

Uralják a mezőnyt. A Ferencváros csapata vereség nélkül zárta az őszt az élvonalban, mindössze hét gólt kapott, és régen látott magabiztossággal futballozott. Borbola Bence értékelése.

A félévnyi mellőzést követően immár csak a játékra figyelne a háromszoros válogatott Futács Márkó, aki örül, hogy ismét labdába rúghat. A Fehérvárról Zalaegerszegre szerződő futballistával Babják Bence beszélgetett.

„Én lettem a szócső” – mondja Elek Gábor. A női válogatott élén immár hivatalosan egyedüli szövetségi kapitány FTC-tréner szerint a mindennapi munkában szinte semmi sem változik, továbbra is szétosztják a feladatokat. Papp Bálint interjúja.

A legjobb itthon. Az osztrák jégkorongliga pontlistájának 18. helye, a csapat második legjobb átlaga és látványos játék: ide ért az új évre az ICEHL-ben majdnem vezető Fehérvárban a nyáron hazaigazoló Bartalis István. A válogatott támadóval Szűcs András beszélgetett.

Téli kollekció. A Renault-csoport stratégiai víziójáról szóló sajtótájékoztató keretében csütörtökön szót ejtettek a vállalathoz tartozó Alpine márka Formula–1-es programjáról, és az autó átmeneti festését is megmutatták. Zsoldos Barna háttéranyaga.

2021.02.17 22:32:05

Magyar válogatott SZÖLLŐSI GYÖRGY

NS-VÉLEMÉNY. Egyetlen apró ékezet is fontos lehet.

2021.02.15 10:34:49

Magyar válogatott PIETSCH TIBOR

A Globall Hotel pazar körülményeknek is köszönhető az elmúlt időszak csodás eredménysora.

2021.01.31 23:23:22

Magyar válogatott MALONYAI PÉTER

Baráti látogatás volt, nem csupán a meccsek miatt, hanem a politikai szándéknak is megfelelően.

2021.02.01 22:15:53

Magyar válogatott DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. Minden jóban van valami rossz, persze csak ha úgy akarjuk látni.