Szalai Attila: Rengeteget jelent, hogy Marco Rossitól megkaptam a bizalmat

PUSZTAI VIOLAPUSZTAI VIOLA
Vágólapra másolva!
2024.03.27. 10:44
null
Szalai Attilának a törökök és a koszovóiak elleni mérkőzésen is bizalmat szavazott Marco Rossi annak ellenére, hogy a Freiburgban nem játszatják a magyar védőt.

„Rengeteget jelent, hogy Marco Rossitól megkaptam a bizalmat a válogatottban. Rendkívül jó hét van mögöttem, és jól is ment a játék, ennek nagyon örülök. Bár klubszinten most nem élem a legjobb időszakomat, mindig is erősnek tartottam magam mentálisan, s vallom: ami nem öl meg, az megerősít” – mondta Szalai Attila a Koszovó elleni mérkőzés után.

Videónkban arról is beszél, hogy mi történt a félidőben az öltözőben, miután a kapitány igencsak elégedetlen volt a magyar válogatott teljesítményével az első negyvenöt perc után. 

NEMZETKÖZI FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
MAGYARORSZÁG−KOSZOVÓ 2–0 (0–0) 
Budapest, Puskás Aréna, 56 000 néző. Vezette: Hategan (román)
MAGYARORSZÁG: Dibusz − Lang, Dárdai M., Szalai A. − Bolla (Nego, 68.), Nagy Á. (Schäfer, a szünetben), Styles (Vancsa, 84.), Nagy Zs. (Mocsi, 88.) − Gazdag (Kleinheisler, a szünetben) Szoboszlai − Ádám M. (Varga Barnabás, a szünetben). Szövetségi kapitány: Marco Rossi
KOSZOVÓ: Muric − Vojvoda, Am. Rrahmani, Aliti, Rrudhani (Hadergjonaj, 71.) − Idrizi (Loshaj, 83.), V. Berisha (Al. Rrahmani, 83.) − Zhegrova (Bytyqi, 64.), Muslija (Celina, 64.), Rashica − Muriqi (Rashani, 64.). Szövetségi kapitány: Franco Foda
Gólszerző: Szoboszlai (58.), Nagy Zs. (86.)

ONLINE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik