Dibusz Dénes: Nem fogok a Dunának menni, ha Gulácsi mellett dönt a kapitány

PUSZTAI VIOLAPUSZTAI VIOLA
Vágólapra másolva!
2024.03.27. 08:49
null
Dibusz Dénes szerint felesleges túllihegni, hogy ki védi majd a válogatott kapuját az Eb-n, mert a konkurenciaharc láthatólag nincs rossz hatással sem rá, sem Gulácsi Péterre.

„Ugyanúgy élem meg, ahogy eddig is. Nekem minden válogatott meccs egy lehetőség, amelyen bizonyítanom kell, hogy aztán legyen még egy. Örülök, hogy ennyit foglalkoznak a mi helyzetünkkel, de felesleges túllihegni, mert a konkurenciaharc láthatólag nincs rossz hatással sem rám, sem Gulácsi Péterre. Meglátjuk, melyikünk mellett dönt majd a kapitány, én teljesen nyugodtan tekintek ez elkövetkezendő hónapok elé. Nem fogok a Dunának menni, ha Gula mellett teszi le a voksát, hiszen ő egy olyan szintű kapus, aki joggal lehet a magyar válogatott első számú kapusa az Európa-bajnokságon. Én pedig szintén bízom abban, hogy nyújtottam olyan teljesítményt az elmúlt időszakban, hogy ha mellettem dönt a kapitány, akkor jó döntést hoz” – mondta Dibusz Dénes arról, hogyan éli meg a kapusposzton kialakult helyzetet.  

Videónkban azt is elmondja, hogyan értékelték egymás teljesítményét Gulácsi Péterrel, s hogy szerinte Marco Rossinak néhány más poszt is fejtörést okozhat. 

NEMZETKÖZI FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
MAGYARORSZÁG−KOSZOVÓ 2–0 (0–0) 
Budapest, Puskás Aréna, 56 000 néző. Vezette: Hategan (román)
MAGYARORSZÁG: Dibusz − Lang, Dárdai M., Szalai A. − Bolla (Nego, 68.), Nagy Á. (Schäfer, a szünetben), Styles (Vancsa, 84.), Nagy Zs. (Mocsi, 88.) − Gazdag (Kleinheisler, a szünetben) Szoboszlai − Ádám M. (Varga Barnabás, a szünetben). Szövetségi kapitány: Marco Rossi
KOSZOVÓ: Muric − Vojvoda, Am. Rrahmani, Aliti, Rrudhani (Hadergjonaj, 71.) − Idrizi (Loshaj, 83.), V. Berisha (Al. Rrahmani, 83.) − Zhegrova (Bytyqi, 64.), Muslija (Celina, 64.), Rashica − Muriqi (Rashani, 64.). Szövetségi kapitány: Franco Foda
Gólszerző: Szoboszlai (58.), Nagy Zs. (86.)

ONLINE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik