Esterházy Mátyás lett Sallai Roland menedzsere

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.02.14. 15:08
Sallai Roland a Szoboszlai Dominikot is képviselő EM Sportsnál Esterházy Mátyással dolgozik ezentúl (Fotó: Török Attila)
Menedzsert váltott a német élvonalbeli Freiburg magyar válogatott támadója, Sallai Roland, akinek ügyeit ezentúl az Esterházy Mátyás vezette EM Sports intézi – számolt be róla az ügynökség Instagram-oldala.

Esterházy Mátyásék számos labdarúgó útját egyengetik, többek között a Liverpoolt erősítő Szoboszlai Dominik, a Servette-ben játszó Bolla Bendegúz, az Union Berlinben szereplő Schäfer András, valamint három NB I-es magyar válogatott labdarúgó, Kalmár Zsolt, Demjén Patrik és Szuhodovszki Soma is az EM Sports kötelékébe tartozik.

Az ügynökség most hivatalos Instagram-oldalán tudatta, hogy újabb magyar válogatott játékossal erősített, hiszen a Freiburg magyar támadója, Sallai Roland is csatlakozott Esterházy Mátyásékhoz.

,,Nagy megtiszteltetésnek tartjuk, hogy Roland minket választott – mondta lapunk érdeklődésére Esterházy Mátyás, az EM Sports tulajdonosa. – Aligha kell őt bemutatni: az Eb-re készülő magyar válogatott kulcsembere, több országban is szerzett tapasztalatot, és a Bundesligában is évek óta kiemelkedő teljesítményt nyújt. Hatalmas lehetőséget látunk az együttműködésben, büszkék vagyunk arra, hogy egy ilyen képességű labdarúgó és remek ember a karrierje folytatásában számít a támogatásunkra.”

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik