U19: hét gólt kapott az olaszoktól Szélesi csapata

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2022.11.19. 15:22
null
Két meccsen tízet rúgtak az olaszok a mieinknek (Fotó: mlsz.hu)
Második felkészülési meccsét játszotta a napokban a magyar U19-es válogatott Olaszország ellen, és második alkalommal is az olaszok örülhettek, ezúttal 7–2 lett a vége.


Az első meccsen, szerdán 3–0-ra nyertek az olaszok Covercianóban.

A második, tirreniai mérkőzésen szombaton nagyobb különbségű vereséget mért az olasz válogatott csapatunkra.

A hazaiak húsz perc játék után már vezettek, a két csapat szerdai meccsén is eredményes Samuele Vignato talált be. 1–0. Viszonylag hamar válaszolni tudott Szélesi Zoltán együttese, Krajcsovics Ábel szerezte a magyarok első gólját. 1–1. Még az első félidőben visszavette a vezetést az olasz együttes, Antonio Raimondo szerezte a második gólt, így 2–1-es olasz vezetéssel mehetek szünetre a csapatok.

A második játékrész rosszul kezdődött a magyar válogatott számára, Tuboly Máté saját kapujába talált be. 3–1. Az utolsó húsz percben húzott el nagyon Olaszország, negyedóra alatt három gólt szereztek, Tomasso Mancini, Luca D'Andrea, Filippo Missori találtak még be ezzel egyértelműen eldöntötték a találkozót. 6–1. A 88. percben szépíteni tudott a magyar gárda, Tuboly Máté vette be ezúttal az olaszok kapuját, a végeredményt aztán Mancini állította be, 7–2-re nyert az olasz nemzeti csapat.

U19-ES FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Olaszország–Magyarország 7–2 (2–1)
Tirrenia.

Magyarország:Tóth Balázs – Kaján Norbert (Farkas Bendegúz, 58.), Győri Ábel Zsolt, Nagy Zoltán, Szécsi Patrik – Kocsis Dominik (Nagy-Kolozsvári Dániel, 58.) – Krajcsovics Ábel (Kállai Zalán, 46.), Tóth Rajmund (Molnár Adin, 75.), Tuboly Máté, Bakti Balázs (Menyhárt Barnabás, 82.) – Gruber Zsombor (Keresztes Noel, a szünetben.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik