Futsal: Harnischék célja meglepni az olaszokat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.09. 16:21
Már kaphatóak a jegyek a magyar futsalválogatott március 22-i, világranglista-4. Olaszország elleni világbajnoki selejtezőmeccsére – adta hírül az mlsz.hu. Harnisch Ákos szerint nem a magyar csapat az esélyes, de kijuthatunk a kolumbiai vb-re.

„Úgy érzem, remek felkészülést jelent az olaszok elleni selejtezőre a hollandok elleni fellépés, ráadásul Miskolcon játszunk, ahol köztudottan szeretik az emberek futsalt, így sok szurkolóra számítunk – mondta Harnisch Ákos a szövetség hivatalos honlapjának. – Természetesen most mindent a vb-selejtezőre való felkészülésnek rendelünk alá, a hollandok ellen szeretnénk begyakorolni azokat a taktikai elemeket, amelyeket alkalmazni akarunk. Az olaszok nagyon erősek, ők az esélyek a párharcunkban, hiszen stabilan a világranglista első öt helyezettje közé tartoznak, játékosaik topklubokban játszanak. Ettől függetlenül az a célunk, hogy meglepjük őket, és kijussunk Kolumbiába. A szlovákoknak is sikerült nyerniük ellenük a közelmúltban, így nem lehetetlen a feladat.”Harnisch Ákos a szövetség hivatalos honlapjának. – Természetesen most mindent a vb-selejtezőre való felkészülésnek rendelünk alá, a hollandok ellen szeretnénk begyakorolni azokat a taktikai elemeket, amelyeket alkalmazni akarunk. Az olaszok nagyon erősek, ők az esélyek a párharcunkban, hiszen stabilan a világranglista első öt helyezettje közé tartoznak, játékosaik topklubokban játszanak. Ettől függetlenül az a célunk, hogy meglepjük őket, és kijussunk Kolumbiába. A szlovákoknak is sikerült nyerniük ellenük a közelmúltban, így nem lehetetlen a feladat.”

A déliek elleni összecsapásra 1000 és 500 Ft-os áron válthatnak jegyet a kilátogatók. A belépők megvásárolhatóak országszerte a TEX jegyirodáiban, korlátozott számban a helyszínen, valamint szurkolói kártyával online a meccsjegy.mlsz.hu-n. A hollandok elleni március 15-i, szintén miskolci találkozóra a belépés ingyenes.

A vb-selejtező visszavágóját április 13-án rendezik meg az olaszországi Pratóban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik