NS: négy oldalon a görög–magyarról; Hamilton akár már két hét múlva – hétfő

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.10.11. 23:48
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk:
♦ Minden, amit a görög–magyarról tudni kell: annyi oldalon foglalkozunk a mérsékelten dicsőséges összecsapással, ahány gólt a házigazdák szereztek Pireuszban… Voleszák Gábor és Pór Károly meghallgatták Bernd Storck értékelését („Mindent megpróbáltunk, de ilyen a labdarúgás” – ennél azért jobbakat is mondott), csevegtek a déja vu érzést átélő Lovrencsics Gergővel, és Juhász Rolanddal, aki elmondta, hogy a szünetben már tudták a srácok, mi a pálya Feröeren.

♦ Németh Krisztiánt se felejtsük ki, mégiscsak szerzett két gólt: azt mondta, nem lepődött meg, hogy egy ékpár egyik fele lett belőle, és a meccs utáni érzéseiről is beszámol. Vannak…

♦ A hétfői ukrán–spanyol meccsen eldől, lehet-e még kedden is esélye a magyar csapatnak pótselejtező nélkül kijutni az Eb-re, úgyhogy alaposan körbejárjuk az összecsapást, amely előtt a hazaiak ki sem látszanak a nagy fogadkozásból.

♦ Szombaton olyan meccs volt a férfi kosárlabda-bajnokságban, amilyen legalább tizenöt éve nem: a Paks és a Szolnok három hosszabbításos ütközetéről Fazekas Zoltán faggatta a főszereplőket.

♦ Ami pedig a Formula–1-es Orosz Nagydíjat illeti, szakírónk, Zsoldos Barna másfél oldalon át elemzi a történteket, beleértve azt is, hogy Lewis Hamiltonnak mekkora esélye van két hét múlva megszerezni a vb-címet.

♦ Négyoldalas asztalitenisz-mellékletünkben Póta Georgina képletesen beáll egy esernyő alá, ami már elképzelve is lelki szemet gyönyörködtető látvány, ráadásul a jelenkor legjobb magyar pingpongozója arról is mesél, mennyire zavarja, hogy az európai ellenfelek között kicsit több az ázsiai származású, mint az feltétlen indokolt volna.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik