Északír–magyar: Csalódott vagyok, de büszke – Storck

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.07. 23:10
A magyar labdarúgó-válogatott 1–1-es döntetlent játszott Észak-Írországgal a 2016-os Európa-bajnokság selejtezőjének hétfői mérkőzésén. A találkozó második félidejében Guzmics Richárd révén vezetést szerző magyar csapat a 93. percben még előnyben volt, mégsem tudott három ponttal távozni az északírek otthonából. Így látta a találkozót Bernd Storck szövetségi kapitány és Priskin Tamás, a válogatott csatára.

„Az első félidőben nehéz volt játékba lendülni, a szünetben mondtam a fiúknak, hogy a folytatásban bátrabban kell játszanunk – értékelt az M4-nek Bernd Storck megbízott szövetségi kapitány. – Csalódott vagyok, de büszke a csapatra, mert nagyon jól játszott. Király nagyot védett, most le kell nyugodnunk, ilyen megtörténik. A második félidőben jó futballt játszottunk, de már a következő meccsre kell koncentrálnunk.” Bernd Storck megbízott szövetségi kapitány. – Csalódott vagyok, de büszke a csapatra, mert nagyon jól játszott. Király nagyot védett, most le kell nyugodnunk, ilyen megtörténik. A második félidőben jó futballt játszottunk, de már a következő meccsre kell koncentrálnunk.”

„Nem volt meglepő az északírek játéka, ívelgetéseket vártunk tőlük. Jól játszottunk, még a kapott gól hatása alatt vagyok. Nem tudok mit mondani, nagyon sajnálom – mondta az M4-nek csalódottan Priskin Tamás. – Nem láttam, hány percet hosszabbít a játékvezető, jó lett volna, ha kihúzzuk. A hátralévő két meccset meg kell nyernünk, és akkor van esélyünk az első két hely valamelyikének megszerzésére. Nem szabad beérnünk a harmadik hellyel, harcolnunk kell a végsőkig.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik